2023.04.26 14:39 (prieš 3 m.)
Pineapple23 parašė:
Sveikos. Ar imanoma, kad mano organizmas netoleruoja transfaktoriu? Tik pradejus juos vartot toks nemalonus jausmas skrandyje... Netoleruoju laktozes 🤷♀️ ar cia no…
Įmanoma. Man buvo negera, silpna ir t.t. juos vartojant, irgi temoj klausiau, ar dar kam taip buvo. Vienetam, bet būna. Jie aišku sako, kad dalelytės tokios mažos, jog viskas išvalyta, kad gali naudoti ir tie, kurie netoleruoja laktozės. Mano atveju buvo ne netoleravimas, aš negaliu gliuteno, bet mano organizmas pieno baltymą kazeiną identifikuoja kaip gliuteną. Fet ciklas su transfer faktorių imuno protokolu padėjo tą išsigrynint, bet kaina to buvo didelė, jaučiausi labai blogai, tyrimai buvo kaip įsismarkavus celiakijai. Organizmas užpuolė embrionus gimdoje dar greičiau ir efektyviau, čia buvo paskutiniai mūsų blastukai. Po transferių kurso labai šlubavo sveikata dar 6mėn., susutvarkyti tiek įsismarkavusią ligą man užtruks daugiau nei metus laiko.
Nesakau, kad bus taip dramatiškai kaip man, bet jei jaučiatės netaip - atkreipkit dėmesį, kam gerai ir tinka, tos nejaučia nieko arba bendrą pagerėjimą.