willmike parašė:
Kas tas hyper? Džiaugiuosi už jus🥳
Mane ima neviltis nei neįmanoma Kauno klinikose patekti nei pas joki imunologa ne…
Kad yra laisvų vietų klinikose pas abi šioje temoje minimas imunologes 11mėn. Registruokitės
willmike parašė:
Mane ima neviltis nei neįmanoma Kauno klinikose patekti nei pas joki imunologa ne…
Kad yra laisvų vietų klinikose pas abi šioje temoje minimas imunologes 11mėn. Registruokitės
willmike parašė:
Na klinikose jums imunologas padarytu daug tyrimu, tikrai plati palete, o sie tyrimai kainuoja. Siaip kai as ejau tai dideliu eiliu nebuvo, pabandykite pagaudyti laikus. O genetiko tai nezinau, turbut geriausi Vilniuje dirba😊
Na per pirmaji ivf man perstimuliavo kiausides, buvau ligonis su issiputusiu pilvu ir vos negulde i ligonine salinti skyscio is pilvo, nenutaike vaistu dozes. Antrajam pasirinkau klinika ir startavau su mazomis dozemis ir savijauta buvo puiki😊
Laukiuosi dvynuku, del persistimuliavusiu kiausidziu po hyper ir antrojo ivf vaistu stimuliavimo, 17sav.viena kiauside apsisuko ir viska su savimi apsuko, ir turejo operuoti mane, bet mes svarbiausia sveikos😊
Glory parašė:
Šiandien žiūrėjau, Kauno klinikose registruoja lapkričio mėnesiui.. Yra vietų pas imunologus. O Pas Karpenko kątik skambinau, artimiausia data spalio 14d, tai ganėtinai greitai, tikrai. O šiaip tai aišku, viskas vyksta daug greičiau jei randi kažkur pažįstamų.. 🙄
willmike parašė:
Kad be problemu patekau, net kitą dieną..tiesiog skambinkit kasdien, atsiranda vietų..pas Šitkauskiene nebuvo, tai patekau pas Gasiuniene
svaja parašė:
Sveikos, ar K turi imunoglobuliną?
Del imunoglobulino nezinau, bet nuosirdus sveikinimai!! ❤️
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai