laukimas33 parašė:
Mamytės, o gali tie raudoni plėmai šlapuoti? Mums irgi įtaria, buvom pas alergologą, kolkas paimė tik pasėlį ar nėra bakterijų, dėl alergijų sakė dar per mažas vaik…
Nusipirkit metileno melio jis sausina ir dezinfekuoja
Atopinis dermatitas (AD) - lėtinė, uždegiminė odos liga, kuriai būdingas odos išsausėjimas, bėrimas ir varginantis niežulys. Skaityti
visą straipsnįlaukimas33 parašė:
Mamytės, o gali tie raudoni plėmai šlapuoti? Mums irgi įtaria, buvom pas alergologą, kolkas paimė tik pasėlį ar nėra bakterijų, dėl alergijų sakė dar per mažas vaik…
Nusipirkit metileno melio jis sausina ir dezinfekuoja
Sveikos🤗 pasidalinsiu savo patirtimi. Mano mažių pradėjo berti tokiais sausais paraudusiais plėmais. Kai kurie būdavo raudoni su pageltusiai krašteliais, jie plėtėsi ir vis atsirasdavo vis naujose vietose. Mažiui sukaitus jie išryškėdavo, o po vonios tai iš vis, kaip apdegės vaikas buvo😐 nuėjome pas dermatologą, daug vilčių nedėjau.... BET du kremai, kurie per savaitę sutvarkė visus bėrimus😊 labai džiaugiuosi, ir tikiuosi, kad bus naudinga🙂 vienas kremas yra gaminamas pagal receptą, o kitas jei dar "pagavus" akciją tai galima gauti už ~ 6€🙂

Kalista parašė:
Sveikos🤗 pasidalinsiu savo patirtimi. Mano mažių pradėjo berti tokiais sausais paraudusiais plėmais. Kai kurie būdavo raudoni su pageltusiai krašteliais, jie plėtės…
Sveiki. Kokio amžiaus Jūsų mažylis?
Kalista parašė:
Sveikos🤗 pasidalinsiu savo patirtimi. Mano mažių pradėjo berti tokiais sausais paraudusiais plėmais. Kai kurie būdavo raudoni su pageltusiai krašteliais, jie plėtės…
Tai klotrimazolis jums padejo. Tai nera tiesiog "kremai". Žinoma,kad padejo,nes tai VAISTAS.
Agile parašė:
5 mėnesių 🙂 bėrimai prasidėjo kažkur nuo 3mėn.
Agile parašė:
5 mėnesių 🙂 bėrimai prasidėjo kažkur nuo 3mėn.
mrs. mouse parašė:
Tai klotrimazolis jums padejo. Tai nera tiesiog "kremai". Žinoma,kad padejo,nes tai VAISTAS.
Tai aš suprantu, kad tai vaistai, bet aš džiaugiuosi, kad jie padėjo. Kiek skaičiau šią grupę, nemažai mamų guodėsi, kad daug ką išbandžiusios ir nepadeda.
Kalista parašė:
Hormoniniai aišku padeda, tam kartui, su jeis buvom prisizaide, kad issigydzius, dvigu ai atsirado berimu. Tai kas vienam padeda, nebūtinai padės kitam.
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai