Kameli@ parašė:
Pritarsiu tai yra grybelis kreipkitės į dermatovenerologą.
Pakaks vaiko pediatrės, tikrai nebūtinas dermatovenerologas
Atopinis dermatitas (AD) - lėtinė, uždegiminė odos liga, kuriai būdingas odos išsausėjimas, bėrimas ir varginantis niežulys. Skaityti
visą straipsnįKameli@ parašė:
Pritarsiu tai yra grybelis kreipkitės į dermatovenerologą.
Pakaks vaiko pediatrės, tikrai nebūtinas dermatovenerologas
Elivoj parašė:
Pakaks vaiko pediatrės, tikrai nebūtinas dermatovenerologas![]()
sutinku, tiesiog reikalingi priesgrybeliniai vaistai. Praeis per pora dienu. Tik kad jie receptiniai
Mes trečiadieni kaip tik turime vizitą pas savo gydytojos, bet kaip gydyti iki to laiko, kad vaikui pagelbėti ir , kad neišplistų? 🤯 Eina sau šokas man tikrai negalvojau, kad grybelis bus, man tie grybeliai tokie baisūs atrodo🤯 Gal del viso pikto daktarin paduoti, nes ir liežuviuką šiand kyšojo taip įdomiai, ryt aptikrinsiu ir burnyte gal ir nuo pienligės čia..😭
mergyte21 parašė:
Mes trečiadieni kaip tik turime vizitą pas savo gydytojos, bet kaip gydyti iki to laiko, kad vaikui pagelbėti ir , kad neišplistų? 🤯 Eina sau šokas man tikrai negal…
Jam tikrai neskauda to bėrimo
nebijokit, čia nieko baisaus, kad tik tokios bėdos. Jei daktarin duosit į burnytę tai užpakaliukui jis tikrai nepadės. O užpakaliuko juo juk netepsit. Jei nėra galimybės anksčiau papulti pas gydytoją tai tiesiog išlaukit.. higiena ir tiek. Jei ir burnytėj pamatysit tai būtinai tepkit, tuo pačiu ir savo spenelius.
mergyte21 parašė:
Mes trečiadieni kaip tik turime vizitą pas savo gydytojos, bet kaip gydyti iki to laiko, kad vaikui pagelbėti ir , kad neišplistų? 🤯 Eina sau šokas man tikrai negal…
jeigu turit galit patepti burnyte. bet as nelaukciau treciadienio, jau pirmadieni ryt skaminciau prašyti recepto. Buna vaistiense parduoda ir be recepto. kazkada sau pirkausi ta tepala nuo pienliges, tai dave ir tiek. o dabar tai del visa ko deciau kitokiu pampersus, naudociau pataisu sporas arba krakmola. Bet ne garantas, kad nesiples.
mergyte21 parašė:
Supratau!! Ačiū Jums visoms už pasisakymus ir rekomendacijas. Bandysiu važiuoti į vaistinę budinčia, gal pavyks gauti. O gydytoją nesenai pakeitėme, dar nesame buvę…
Jūš iš kokio miesto esate?
mergyte21 parašė:
Klaipėda
Supratau, galvojau jei kartais iš Vilniaus tai būčiau galėjus pasidalinti tepaliuku
Malibu.0 parašė:
Sveikos, norejau paklausti ar čia gali būti dermatitas? Jau savaite prausiu vaiką biodermos prausikliu ir tepu biodermos kremą. Atrodė lyg ir gerėja, bet šiandien ž…
Sveika, neatsakysiu ar čia atopinis, nes mums buvo daug švelnesnis variantas. Bet ką patarčiau, tai vengti dažnai prausti vandeniu. O ir tas prausiklis ir kremas gali netikti, nes matosi, kad odytė labai jau sausa, nepridrėkinta
Mums alergologė patarė šaltu metų laiku naudoti riebesnius prausiklius ir aliejus, o vasarą - geliniu pagrindu, lengvesnius. O dėl mišinuko, tai mes alergiškos karvės pienui ir mums rekomendavo ir ožkos pieno mišinius praleisti, vietoj to rekomendavo mišinius su labai hidrolizuotais baltymais (mūsų Frisolac PEP AC).
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai