BJAA parašė:
Mielos mamytės, skaitau jūsų postus ir galvoju... mano dukrai 10 m. jai iki šiol galima ateiti į mano lovą ir miegoti kartu kai tik nori, nes esame baisiai artimos.…
Aha - valandos bėga ilgai, bet metai lekia super greitai 🙂
BJAA parašė:
Mielos mamytės, skaitau jūsų postus ir galvoju... mano dukrai 10 m. jai iki šiol galima ateiti į mano lovą ir miegoti kartu kai tik nori, nes esame baisiai artimos.…
Aha - valandos bėga ilgai, bet metai lekia super greitai 🙂
As Galiu pasakyt is savo puses, nors mums pavyko is Pirmo ivf pastoti, Mano nestumas yra tikrai sunkus, vemiu kasryt jau 7 menesius, dabar sunku isvis jau judet, rugstys, skausmai visur. Bet nekeisciau sito "malonumo" I kelione i kokius Maldyvus 😅
Ziauriai noriu rukyt, ziauriai 😂 bet viska imanoma iskentet. Ar noresiu dar-abejoju kazkodel 😅
Joolie parašė:
As Galiu pasakyt is savo puses, nors mums pavyko is Pirmo ivf pastoti, Mano nestumas yra tikrai sunkus, vemiu kasryt jau 7 menesius, dabar sunku isvis jau judet, ru…
Jums tai išvis. Dabar taip sunku, kai gims, išvis bus sunku. Pirmos sav gal dar nieko, nes miega jie daug. Bet vis tiek naktim teks keltis maitinti. O jau ir taip nuo visko pavargo organizmas... Aš naktim neišsimiegodavau, nes karštis buvo didelis vasarą ir pilvas didelis
Tai tikrai jautėsi tas nuovargis nėštumo ir iškart nemiegotos naktys.
PalaimintaMAMA parašė:
Jums tai išvis. Dabar taip sunku, kai gims, išvis bus sunku. Pirmos sav gal dar nieko, nes miega jie daug. Bet vis tiek naktim teks keltis maitinti. O jau ir taip n…
Jau geriau nemiegot nei taip kaip dabar jauciuosi ir vistiek labai blogai miegu 😅
PalaimintaMAMA parašė:
Jums tai išvis. Dabar taip sunku, kai gims, išvis bus sunku. Pirmos sav gal dar nieko, nes miega jie daug. Bet vis tiek naktim teks keltis maitinti. O jau ir taip n…
O su dviem 💙💙, vienas iš dvynių iki 6 mėn išvis nemiegojo naktimis
Ateinu pasiguosti, tikėjausi, kad nerimas baigsis nuo 12 sav kai sumažės rizikos, bet kuo toliau tuo linksmiau...kadangi gavau blogus nipt rezultatus esu uzsirašiusi daryti vvt 18d. Jau ir taip nerimo per akis....ir vakar buvau pas savo ginekologe,kuri darė ivf procedūras, kad apžiūrėtų... iš pradžių žiūrėjo per viršų, bet po to sugalvojo, kad ne viską mato ir reikia pažiūrėti per apačią... ir šiąnakt visą naktį maudė pilva, kartais pamausdavo ir prieš tai bet ne taip intensyviai ir nuolatos🥺 o šįryt pasituštinus ir truputi pasistanginus atsirado kraujingų išskyrų... dabar atrodo, kad silpnai,bet tepa ant wc popieriaus.....
Labai pykstu ant saves, kad leidau vaginaliniu būdu žiurėti, nes kiek žinau dėl tepimo gali nedaryti vvt😭
Coca-Cola parašė:
Ateinu pasiguosti, tikėjausi, kad nerimas baigsis nuo 12 sav kai sumažės rizikos, bet kuo toliau tuo linksmiau...kadangi gavau blogus nipt rezultatus esu uzsirašiu…
Gal pas jus placenta irgi žemai? Tai užkabino echo metu, ir dabar pakraujuoja (nuo santykių su vyru irgi taip gali būt). Aš jūsų vietoje dabar pagulinėčiau, jokiu būdu nieko nekilnot sunkaus, o jei nesibaigs kraujavimas, ramybės dėlei nuvykčiau į priėmimą. Bet dabar stebėčiau save ir kuo daugiau ramybės. Laikykitės 🙏
Joolie parašė:
Jau geriau nemiegot nei taip kaip dabar jauciuosi ir vistiek labai blogai miegu 😅
As isejau i dekreta 30 sav. Cia Anglijoje skaitosi labai anksti,nes visos stengiasi iki paskutiniu dienu buti darbe,nes dekretas max metai. Tai tik isejau ir prasidejo skrandzio skausmai ir rugstys nakti. Isvis naktin nemiegodavau. Dar vaikas taip spardesi,kad prikeldavo mane jeigu ir pavykdavo uzmigti. Diena bandydavau miegoti,bet vis koks kurjeris pazadindavo. Dar prie nemigos prisidejo td temos blogos. Atrodo paskaitau ir jauciu ten tuos blogumus. Man dar vaikas uzvelavo 2 sav,tai as jau tokoa pavargus buvau,kad gimus vaikui net nebebuvo baisu tos nemigos naktys,nes ir taip nemiegodavau😀 labiausiai uzknisdavo,kai kazkas sakydavo: oi atostogos gi cia. 😀😀😀
Coca-Cola parašė:
Ateinu pasiguosti, tikėjausi, kad nerimas baigsis nuo 12 sav kai sumažės rizikos, bet kuo toliau tuo linksmiau...kadangi gavau blogus nipt rezultatus esu uzsirašiu…
Pabandykite,kaip ir kita nare minejo pailseti. Nieko nekilnokite ir gali buti,kad praeis. As zinau,kad sunku nesinervuoti,bet pasistenkite. 😔💗
Taip, placenta žemai, truputį dengia kaklelį...
Rašiau ginei, tai atrašė, kad tausojantis rėžimas ir gerti diasporali 2×dienoje, bet as geriu biomagni, tai nzn ar yra skirtumas🤦♀️ gal kuri žino, kodėl geriau diasporal šioje situacijoje?
O jei bloges važiuoti į priimamąjį.....
Bandau sukaupti paskutines jėgas ir žiūrėti į viską ramiai, bet kartais ašaros upeliais.....
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai