emuciukx parašė:
Sveikos, ar yra kuriai iš jusu taip buve, kad iš kart pasidarius testa nieko nerodė, o kita diena randat toki testa? 😅🤔
Kartokit kita,kasetiniai meta ir ryskesnius isdziuvimus deja
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįemuciukx parašė:
Sveikos, ar yra kuriai iš jusu taip buve, kad iš kart pasidarius testa nieko nerodė, o kita diena randat toki testa? 😅🤔
Kartokit kita,kasetiniai meta ir ryskesnius isdziuvimus deja
Oole parašė:
7dpo . Fotografuota po 3-4 min
Yraa
Oole parašė:
7dpo . Fotografuota po 3-4 min
Kabina akį tikrai 🧐
klajojanti parašė:
Įvertinkit mano, 10 DPO![]()
Matau 😊
klajojanti parašė:
Įvertinkit mano, 10 DPO![]()
Matau😊
8DPO. Paskutinis testas paveiksluotas po ~10 min , pirmieji 4-5 min . Ar kam facelle testai metė isdziuvimus ? Vakar ryte galimai buvo implantacija ( valandą kraujavau , bet galejo būt ir po gk biopsijos , kuri buvo prieš savaitę, kas lb mažai tikėtina ) .
Po implantacijos kada pradeda gamintis hcg ? Iškart ( t.y. keliu valandų begy ) ar ilgiau užtrunka ? Vaiduoklį silpnesnį maciau ir vakar , bet tuo metu kai kraujavau pridaviau ir hcg tyrimą . Atsakymas atėjo neigiamas ...
Oole parašė:
8DPO. Paskutinis testas paveiksluotas po ~10 min , pirmieji 4-5 min . Ar kam facelle testai metė isdziuvimus ? Vakar ryte galimai buvo implantacija ( valandą krauja…
Aš kažką matau ❤️ tačiau siūlau pakartoti rytoj, tada bus viskas aiškiau 🤗
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai