Ssun parašė:
Bet ir mėlyname matosi❤️ o pas mane visai nesimatė 🙂 o čia kada darėtės tą mėlyną? Mm dieną ar anksčiau?
Čia 10 dpo
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįSsun parašė:
Bet ir mėlyname matosi❤️ o pas mane visai nesimatė 🙂 o čia kada darėtės tą mėlyną? Mm dieną ar anksčiau?
Čia 10 dpo
AsSaSG parašė:
Čia 10 dpo
Šiandien ryte padariau kitą ankstyvą irgi rodo vaiduoklį, tai arba jie abu meluoja, arba labai ankstyvas nėštumas dar. Ciklo nežinau, nes turim 11 mėn lelia ir mm dar nebuvo
Ssun parašė:
Šiandien ryte padariau kitą ankstyvą irgi rodo vaiduoklį, tai arba jie abu meluoja, arba labai ankstyvas nėštumas dar. Ciklo nežinau, nes turim 11 mėn lelia ir mm d…
Matau II ❤️
Ssun parašė:
Šiandien ryte padariau kitą ankstyvą irgi rodo vaiduoklį, tai arba jie abu meluoja, arba labai ankstyvas nėštumas dar. Ciklo nežinau, nes turim 11 mėn lelia ir mm d…
Yra
Laukimas2023 parašė:
Sveikos merginos,, testavimosi diena, ar čia gali būti teigiamas? Testukas biosynex ankstyvas, ar jie nemelagiai? Dariausi toki ir praejusi menesi, tai nemete sesel…
Biosynex melagiai, mėginkit kitą
Sinti parašė:
Ar jus iziurite ka nors? Man vaidenasi arba as matau vaiduokliuka, seip jokiu simptomu visiskai, mm vakar arba siandien turejo buti, o ju nera, man panika nes nepla…
Gal kažkas vos ir matosi. Bet nepanikuokite, man ginekologė sakė, kol nešviečia II, neįmanoma pakenkti žirniukui
Ssun parašė:
Eikit sau, aš irgi biosynex dariausi, nejaugi jie tikrai jau tokie melagiai?![]()
![]()
Mane ne karta apgavo..
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai