Evighet parašė:
Jei mm veluoja ir testai rodo bet nėštumo nėra, kas tada?
Ieškoti priežasties kodėl sutriko ciklas 🤷♀️
Evighet parašė:
Jei mm veluoja ir testai rodo bet nėštumo nėra, kas tada?
galadriel parašė:
Mm vėlavimas iki 10 dienų yra normalu, bet tai jau ir ženklas nėštumo testui. Per tą 10 dienų galima pamatyti labai daug vaiduoklių melagių, visokiausių išdžiuvimu.
Tad pasakymas į kurį prieš tai rašiau komentarą netinka: "Jeigu mm jau veluoja,tai visi testai parodo nescia ar nenescia."
Evighet parašė:
Mm vėlavimas iki 10 dienų yra normalu, bet tai jau ir ženklas nėštumo testui. Per tą 10 dienų galima pamatyti labai daug vaiduoklių melagių, visokiausių išdžiuvimu.…
Man mm vėlavo ir 43 d, nt daugiau mažiau ryškūs buvo, nėštumo nebuvo. 🤷♀️ Šiaip tokiais atvejais geriausia hcg kraujo tyrimą pasidaryti.
galadriel parašė:
Man mm vėlavo ir 43 d, nt daugiau mažiau ryškūs buvo, nėštumo nebuvo. 🤷♀️ Šiaip tokiais atvejais geriausia hcg kraujo tyrimą pasidaryti.
Na tarkime mano šalyje hcg 40e kainuoja. Per ilgesnį laiko tarpą neatėjus mm kiek reikėtų hcg darytis? Kiekvieną kartai kai testai rodo? Taip darydavau, bet man visada rodydavo vaidokliukus 😂
Frezija parašė:
Cia ovuliacijos testai, vakarykstis ir siandieninis, net per ovuliacija kartais tokios ryskios linijos nematau. NT neigiami. Kodel taip yra, gal kuri zinote? Ar gal…
Tai gal ov dabar? Ciklai reguliarus?
Frezija parašė:
Cia ovuliacijos testai, vakarykstis ir siandieninis, net per ovuliacija kartais tokios ryskios linijos nematau. NT neigiami. Kodel taip yra, gal kuri zinote? Ar gal…
Ovuliacijos testas dar neigiamas, tai jis nieko nereiškia. Jeigu jau būtų pagautas hcg tauli būtų ryškiau. O progesterono negaudo tikrai lh ☺️
Evighet parašė:
Na tarkime mano šalyje hcg 40e kainuoja. Per ilgesnį laiko tarpą neatėjus mm kiek reikėtų hcg darytis? Kiekvieną kartai kai testai rodo? Taip darydavau, bet man vis…
Na jei jau bent 10 d vėluojant ir nt vaiduokliaujant hcg nerodo nėštumo tai daugiau ir neverta darytis, nes tikrai jis neatsiras.
Frezija parašė:
Pries menesines daug kam buna ryskus testai,bet cia dar neigiamas vistiek
Erika31 parašė:
Tai sakiau pirkit first response jis tikrai parodys nereikės sukti galvos
Nenoriu dabar brangiu prisipirkti, jau buvau nupirkusi, bet nieko nerode, bet manau kad per anksti dariausi nt. Pagal praeito men apskaiciavima turetu mano mm buti 18d,o gal sulauksiu anksciau. Belieka laukti
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai