Evighet parašė:
Belieka tik kartoti. Pregna meta išdžiuvimus
Palauksiu dar keleta dienu tada pameginsiu kitos firmos
Evighet parašė:
Belieka tik kartoti. Pregna meta išdžiuvimus
Palauksiu dar keleta dienu tada pameginsiu kitos firmos
galadriel parašė:
Man mm vėlavo ir 43 d, nt daugiau mažiau ryškūs buvo, nėštumo nebuvo. 🤷♀️ Šiaip tokiais atvejais geriausia hcg kraujo tyrimą pasidaryti.
O man vėluoja 48 dienas dairiausi testa nieko, darysiu kraujo tirimus, nes visom ne vienodai parodo nėštumą, gali tik 10 saw kitom išvys nėštumo testai nerodo, net pat iki gimdymo, bent jau mano pazystamai buvo
Evighet parašė:
O kodėl ne? Tarkime mano ciklas 28d, ovuliacija būna ir 12cd ir 18cd. Tuo atvėju kai ovuliacija būna iš kairės kiaušidės ir vyksta 18cd tai mano antra fazė būna 10 …
Kraujas parodo dar prieš implantaciją, tiek kad skaičius bus labai mažas. Tad bet kuriuo atveju vistiek jau bus aišku po kraujo tyrimo laukiatės ar ne.
galadriel parašė:
Kraujas parodo dar prieš implantaciją, tiek kad skaičius bus labai mažas. Tad bet kuriuo atveju vistiek jau bus aišku po kraujo tyrimo laukiatės ar ne.
Kaip tyrimas gali parodyt nestuma pries implantacija jei tik po implantacijos pradeda gamintis hcg?
galadriel parašė:
Hcg hormonas gaminasi TIK po implantacijos...
Agne1212 parašė:
O man vėluoja 48 dienas dairiausi testa nieko, darysiu kraujo tirimus, nes visom ne vienodai parodo nėštumą, gali tik 10 saw kitom išvys nėštumo testai nerodo, net …
Jeigu esi neščia, gaminasi HCG hormonas į kurį reaguoja testai. Testų yra įvairių jautrumų. Bet jeigu 48 dienas nesulaukiate mm ir dar nebuvote pas gydytojus tuomet jau keista.
galadriel parašė:
Kaip gali parodyti prieš implantaciją? Ar iš viso bent suvokiate tuomet kas ta implantacija yra?
Frezija parašė:
Kodel? nerode jums nors buvo?
Šakar. Makar parašė:
Manau atvirkščiai, rodė nors nebuvo
jusu tiesa. 👌 meta isdziuvimus didziausius! neatrodo labai jau isdziuvimai. kazkuri minejo ,kad pirkti internetu nei karto nemete nieko one step. as kalbu apie vaistine ,apie kita sali ne lietuva,ne pas visus turi buti idealus nt! kiek as ju esu naudojusi paskutinis s....🤦♀️
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai