Peachy parašė:
O kokia jūsų nepastojimo priežastis?
Jei kirba mintis eiti, tai ir eikit![]()
Aciu Jums ❤️
PKS, nevyksta OV … :/
Ovuliacijos stimuliacija – tai vaistų, skatinančių ovuliaciją, vartojimas. Skaityti
visą straipsnįPeachy parašė:
O kokia jūsų nepastojimo priežastis?
Jei kirba mintis eiti, tai ir eikit![]()
Aciu Jums ❤️
AsSaSG parašė:
Aciu Jums ❤️
O bandėt ovuliacijos stimuliacijas? Kaip sekėsi?
Man taip pav ovuliacija nevyksta, PKS nei ginė, nei vaisingumo gyd nepatvirtina
MedMa parašė:
9 diena po ovitreles susileidimo, vakaryksciai testukai jau buvo tusti, sio ryto taip pat tuscias, pasidariau vakare - vaiduoklis?! Ar gali "sugrizt" ovitreles pove…
Na 9 d. tai yra tikimybė ir Ovitrellio, bet darykite NT, jei ryškės, vadinasi valio
MedMa parašė:
9 diena po ovitreles susileidimo, vakaryksciai testukai jau buvo tusti, sio ryto taip pat tuscias, pasidariau vakare - vaiduoklis?! Ar gali "sugrizt" ovitreles pove…
Reiktų daryti tos pačios firmos. Nes skirtingai testai reaguoja. Galo būti ovitrelle, nes gan ryškus vaiduoklis būtų.
AsSaSG parašė:
Aciu Jums ❤️
Mano tokia diagnozė. Užteko stimuliacijų.
giintte parašė:
Reiktų daryti tos pačios firmos. Nes skirtingai testai reaguoja. Galo būti ovitrelle, nes gan ryškus vaiduoklis būtų.
Jums gerai
Man buvo kokios 8 stimuliacijos. 2 kartus pastojau, abu persileidau.
AsSaSG parašė:
Jums geraiMan buvo kokios 8 stimuliacijos. 2 kartus pastojau, abu persileidau.
Man iš 4 karto pavyko
pirmas iš vis natūraliai gavosi. O tai neieško gilesnių bėdų daktarai? Ant PKS viską nurašo?
Sveikos, sveikinu visas kurios išvydo ll 🤗
Aš su tokiu klausimu. Gruodį turėjau LP ir sakė jei po jos nepasiseks tai lauks stimuliacijos. Kadangi jokių rezultatų nėra, tai jau galvoju kreiptis į ginę dėl jų. Tai klausimas kurią čia dieną geriausia rašytis pas ją dėl tos pirmos stimuliacijos? Iškart po mm, ar kaip? Apšvieskite nes su šiuo reikalu dar visiškai žalia esu 🙊🙈
liute94 parašė:
Sveikos, sveikinu visas kurios išvydo ll 🤗
Aš su tokiu klausimu. Gruodį turėjau LP ir sakė jei po jos nepasiseks tai lauks st…
Sveiki, reikia pasirodyti 3-5 cd.
giintte parašė:
Man iš 4 karto pavykopirmas iš vis natūraliai gavosi. O tai neieško gilesnių bėdų daktarai? Ant PKS viską nurašo?
Ieskome. Tyriames.
Uzsirasiau dabar pas Serapina. Tikiuosi jis kazka patars.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai