Siaa parašė:
Kiek dpo? As 8dpo siandien sugadinau, tai baltas kaip sniegas![]()
kiek dpo negaliu pasakyti bet apytiksliai 9dpo. mm turetu 28d buti arba ne
Siaa parašė:
Kiek dpo? As 8dpo siandien sugadinau, tai baltas kaip sniegas![]()
Uogele parašė:
Man 29, tai as sulauksiu speju. Ech
Sveikos. Gal galit padėt suprasti
esu po persileidimo, žiūriu kada čia ta ov bus.. Ir va vakar išlindo gan ryškutis.. Šendien jau blankesnis kažkiek.. Žinau tą, kad turėtų būti juostelė ryškesnė už kontrolinę deja taip nera.. Bet iki šito testo visi testai buvo vos ne vos matomi, ir tai vartant prieš šviesą, ir 2d pradėjo vaiduokliukus mest ir va poto išryškėjo 🙈🙈 pagal kalendoriu ov turėjo būti prieš sav +- 😃 kaip vertintumėte jūs tokius rezultatus? 😃❤️
Siaa parašė:
Man 29, tai as sulauksiu speju. Ech![]()
nu neaisku ar ir man ryskes
IvetaAkvilė parašė:
Sveikos. Gal galit padėt suprastiesu po persileidimo, žiūriu kada čia ta ov bus.. Ir va vakar išlindo gan ryškutis.. Šendien jau blankesnis kažkiek.. Žinau tą, …
As manau truksta iki teigiamo biski
o kalendoriu maziausiai reikia tiketi.nebent tik kada mm diena o siaip tai jis pagal jusu kuna jokiu signali negali rodyt tik rodo mazdaug.
Spurgaaa parašė:
As manau truksta iki teigiamo biskio kalendoriu maziausiai reikia tiketi.nebent tik kada mm diena o siaip tai jis pagal jusu kuna jokiu signali negali rodyt tik …
Matau kad ner iki galo ryškus, bet tiesiog tas kad paryškėjo jau ir blanksta įdomiai pasirodė, reikes temperatūra pasimatuot ryt, po ov 36,8-9 minimum tai žinosiu ar bv ar ne 😍 o kalendoriu neseku dabar tiesiog pažymėjau kada baigiau po persileidimo kraujuot ir paskaičiavo aišku viskas išsireaguliavę dabar tai ir nesitikėjau kad bus tada kada pranašauja po tokių dalykų 😃
Inkuja parašė:
Gali būti ir anovuliacinis ciklas, o gal tik užsitęsusi folikulinė fazė. Matuokit toliau ir bus matyt![]()
O jei tarkim anovuliacinis ciklas, tai ov testas irgi rodo teigiama?
Uogele parašė:
nu neaisku ar ir man ryskes![]()
Manau, ryskes
TaipNe parašė:
O jei tarkim anovuliacinis ciklas, tai ov testas irgi rodo teigiama?
Taip. Nes ot rodo lh hormono banga tik
IvetaAkvilė parašė:
Matau kad ner iki galo ryškus, bet tiesiog tas kad paryškėjo jau ir blanksta įdomiai pasirodė, reikes temperatūra pasimatuot ryt, po ov 36,8-9 minimum tai žinosiu a…
Jo jo kaip man mm atejo po 52d tik. O toks mazytis laikas buvo
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai