Evighet parašė:
Nesusilaikiau.
Tai jis be recepto neparduodamas ,tai kaip gali ji pirkti is nori ? 🤷🏼♀️😀 Duphaston pries tiek metu ir tam recepto reikejo,kiek pamenu.
Evighet parašė:
Nesusilaikiau.
Tai jis be recepto neparduodamas ,tai kaip gali ji pirkti is nori ? 🤷🏼♀️😀 Duphaston pries tiek metu ir tam recepto reikejo,kiek pamenu.
Bedtime parašė:
P.s. kokie buvo jusu pirmi nestumo zenklai?![]()
Patys pirmi tai visad buna lb pan. I pms bet ....vandeningos isskyros , ispustas k…
Implantacinis kraujavimas man asmeniskai buvo pirmasis pozymis, roziniai patepliojo vietoj mm. O tada isbere visa kakta smulkiais spuogais, bet man pries mm irgi pasitaiko tai. Daugiau nieko kito nejauciau.
Bedtime parašė:
Kai nori nusiperka. Buvau nėščia, pasiskambinau vežėjams, nuvažiavo į vaistinę vyras, padavė man pardavėją, pasakiau kad reikia gepretix nes prg žemas ir davė jam nupirkti ☺️ ir atvežė, žinoma nevartojau nes galų gale po duag domėjimosi nusprendžiau kad žala didesnė man nei nauda. Bet čia kita tema. Faktas tas kad jau kas nori tas vartoja. Tai ne kažkoks papildas kuri gali vartoti vos ne kaip nori
Old Navy parašė:
Labas vakaras planiukes![]()
Man buvo prakaitavimas nakti pastojus 😊 gal uzkibo... to ir linkiu 😊
Bedtime parašė:
P.s. kokie buvo jusu pirmi nestumo zenklai?![]()
Patys pirmi tai visad buna lb pan. I pms bet ....vandeningos isskyros , ispustas k…
Labai gerai atsimenu 2 pozymius iki mm:
1. staiga pasidare slyksti kava nors esu didele kavos megeja. Tiesiog palikdavau puse puodelio negaledavau isgerti.
2. Mieguistumas nu bet toks nevaldomas, atrodo kas isjungtu. Uzmigau viena vakara pries tv ko niekad nebuvo.
Egle28 parašė:
Nebesidarysiu rytoj testo. Negrazus skysciai bega ir tai bus mmm pranasas, kurios turetu prasideti uz 3-4 dienu. Tikiuosi po kiausintakiu pratekamumo tyrimo kita me…
Gaila. O tos isskyros iki mm rudos? Man taip yra nes turiu endometrioze. Pasirodo tai ir buvo nepastojimo priezastis. Dare laparoskopija ir nustate
Evighet parašė:
Nesusilaikiau.
Būtent 🤦♀️ Geria reikia nereikia ir dar be gydytojų žinios. Su ginekologe kuomet kalbėjau, sakau, kad merginos skaitau geria jį savo nuožiūra, be recepto gauna... Tai sako žinau, ateina pas mane ko tik neprigėrusios savavališkai. Jos nuomone, išvis normaliems nėštumams nėra reikalo jokio prg tirtis ir jo sekti. Tik po ilgo nepastojimo/nesėkmių ir pan. jis sekamas.
Bedtime parašė:
Oi dar ir kaip parduodamas. Šitam forume ne viena yra rašius kad x vaistinėj gavo be recepto. Dar "mandriau" kai vaistinėj negavę čia forume ieško ir merginos siunčia. Čia kalbant kai jo nereikia ir gydytojas neskiria. Nei žino kas tai per vaistas, nei kaip vartot, bele nusipirkt nes forume parašė kad prg reikia
Būna pradeda vartot visiškai absurdiškose situacijose, kai tarkim prg apie 50 ir per kelis vienetus pakrenta, viskas, ašaros, panika, bėga to stebuklo pirkt
Nesu prieš prg, pati jį vartojau(išrašyta gydytojos buvo), bet čia forume jis kaip saldainis patapęs.
Dar pridursiu, kad ne taip seniai buvo ir aspirinas(kraujo skystinimui) čia siūlomas į kairę ir dešinę
Džiugu, kad bent su tuo aprimo, nes čia jau mano akim buvo per toli nueita.
Ievusiokas parašė:
Sveikos merginos turiu klausimeli kokia folio rugsti naudojat, gal galit atsiust foto, buciau labai dekinga 🙂
Naudoju Pregnacare Conception. Vyruo wellman conception nupirkau. 
Bedtime parašė:
Duphastona gali drasiai nusipirkt ir be recepto,visus kitus tai internetas visagalis is kitu mergaičių
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai