Ievusiokas parašė:
Sveikos merginos turiu klausimeli kokia folio rugsti naudojat, gal galit atsiust foto, buciau labai dekinga 🙂
Naudoju šitą, bet man nuo jos iš pradžių nerealiai galvą skaudėdavo ir vimdydavo(gal sutapimas tik)
Ievusiokas parašė:
Sveikos merginos turiu klausimeli kokia folio rugsti naudojat, gal galit atsiust foto, buciau labai dekinga 🙂
Naudoju šitą, bet man nuo jos iš pradžių nerealiai galvą skaudėdavo ir vimdydavo(gal sutapimas tik)
Egle28 parašė:
Likus savaitej iki menesiniu pagerk gelezies. Paauglystej is lovos negalejau islipti del mmm spazmu. Lauze nugara, skaudejo 'tenai', papilpe. Nei Nospa, nei Ketanov…
As beveik metai naudojau gelezi Nes po zindymo,buvo belekaip nukritus ir sunkiai kilo. Bet per metus atsistaciau ,ir poto pora kart tyre sakè viskas normose🤔
Eleven1 parašė:
Greiciausiai jums negera nuo Vit D. Folis labai lengva medziaga, galima dideliais kiekiais gerti ir perteklius pasisalina pats. Geriau situos. 
Bedtime parašė:
As beveik metai naudojau gelezi Nes po zindymo,buvo belekaip nukritus ir sunkiai kilo. Bet per metus atsistaciau ,ir poto pora kart tyre sakè viskas normose🤔
Pas mane ir gi nera trukumo. Bet kai, mes moterys, turim mmm. Gelezies gal reikia daugiau 🤔
Eleven1 parašė:
Viena nare irgi toki naudojo, sake geras tai ir as pameginsiu 🙂
Ievusiokas parašė:
Viena nare irgi toki naudojo, sake geras tai ir as pameginsiu 🙂
Gal dar bus akcija 1+1, neseniai mačiau buvo. 😊
Luli29 parašė:
Tik pradedi gert foli iškart išberia kaip paugle
Keiskit sintetine folinę į natūralią.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai