OhSophie parašė:
Tai va... Kad nieko ir nepamatysiu jau turbūt... bet koks gražus šis brukšniukas jūsų 🥰
Man net pačiai keista, kad tokiu laiku jis toks ryškus
OhSophie parašė:
Tai va... Kad nieko ir nepamatysiu jau turbūt... bet koks gražus šis brukšniukas jūsų 🥰
Man net pačiai keista, kad tokiu laiku jis toks ryškus
OhSophie parašė:
Ir kol nėra mm tol viltis yra. Su dukra vaiduoklius pradėjau matyti tik nesulaukus mm. O iki tol balta buvo ..
Chipita parašė:
Ką gi, eina ketvirtas ciklas po persileidimo, ir trečias kaip testuojuos ov testais. Šį kartą pagavau teigiamą sunaudojus vos 3 testus, jau ateina patirtis![]()
…
Sveikos, man šiandien jau paskutine mm diena irgi kibsim į darbus. Turiu ta pačia problema, kad sunkiai mums sekasi daryti pertrauka bent diena, ypač per ov, kai taip norisi nors po 3 kartus per diena, o poto stebimės kodel nesikabina :)))) bandysiu ši ciklą labiau kontroliuoti, bet nesidarysim jokių ov testu... pailsėsiu, tik nusipirkom ta lubrikanta kažkokį, bandysim. Visoms sėkmės ❤️ Ir sveikinu pas kurias jau dvi juosteles! ❤️❤️❤️
ingius68 parašė:
Negalvok taip man iki mm pora dienų tai dar tik vaidoklei, nenukabink nuoses kol mm nėra
Su dukryte taip anksti pradėjom ryškėti, kažkaip sunku tikėti, kai prieš tai patirtis visai kita
Memo parašė:
Ir kol nėra mm tol viltis yra. Su dukra vaiduoklius pradėjau matyti tik nesulaukus mm. O iki tol balta buvo ..![]()
O man su dukryte turbūt 7 dienos dar buvo, kai visai neblogai matėsi jau 😃 priešingos patirtys
vazi parašė:
Sveikos, man šiandien jau paskutine mm diena irgi kibsim į darbus. Turiu ta pačia problema, kad sunkiai mums sekasi daryti pertrauka bent diena, ypač per ov, kai ta…
O kodel negalima 3k per diena?🤔
protect_your_peace parašė:
Šnekama kad reike pabrandinti spermatozoidų, nors iš patirties tai čia mitas
protect_your_peace parašė:
Nes ten jau likučiais spjaudo 😂😂😂 kadangi ir taip liūdna situacija su jais
Chipita parašė:
Man 37 m, vyrui 38. Jokių abejonių neturiu, kad noriu trečio vaiko, tiesą sakant noriu ir ketvirto, bet kolkas nesigauna ir 3...
Neturiu jokiu abejoniu, kad pastosiu greit, lengvai isnesiosiu ir vaikutis sveikas bus. Tik reikia leisti tam ivykti 🥰 o kodel abejoju - net pati nezinau 🤷♀️ Visada sakiau, kad jei darysim 3 vaika - iki 35 metu. Taciau kazkaip nesinorejo ir nesvarstem apie tai. O dabar (37 metu) staiga kazkas pasikeite paskutini menesi ir ta mintis apie 3 vaika uzvalde mus ir visos mintys tik apie tai 🥰 bet siuo metu nevaisingos dienos, tai ir sprendimas galutinis dar nepriimtas, bet folio ruksti abu geriam 😁
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai