Beje, tie mano 'hack'sai', kur žadėjau
tai va, kaip matėsi iš tų ov matavimų, iki ryškėjimo mums gavosi toks ~savaitės susilaikymas, ir tada tris dienas iš eilės.
Žinau, kad negerai, ir niekad taip nedarau, nes paskui pasigaunu visokias infekcijas, bet šįkart iš lovos po visko nepakildavau ir tiesiog užmigdavau, gal kažkurią naktį net pagalvę pasidėjus. Bet keistai jokių infekcijų irgi nepasigavau. Kažkoks jausmas buvo, kad šįkart reikia taip.
Bet vienas dalykas tai labai užkabino užsienio forumuose. Pas mus dažnai nuskamba, kad reikia atsipalaiduoti, negalvoti, kad čia apie pastojimą. Aš tai taip negaliu išmest iš galvos. Juolab, kai ciklai nereguliarūs, tai paskui kažkokia kaltė atsiranda, kad gal per mažai mylėjomės, gal ne tuo laiku. Tai kažkaip su vyru rimtai nuoširdžiai pakalbėjom, kad taip atsipūtus neišeis mums ir turim truputį nusiteikti kaip darbui, BET... va ten užsienio temoj moterys diskutavo apie moters orgazmo svarbą ir pan, ir nors to tikrai nereikia pastojimui, bet jos kažkaip tai akcentavo, kaip svarbų dalyką. Tai mes kažkaip tai suinterpretavom, kad darbas turi būti ne padaryti vaiką, bet suteikti vienas kitam didelį malonumą, nors nėra gal to ūpo iš pradžių. Ir į tai koncentravomės, tikrai nėrėmės iš kailio. Tai buvo tikrai įdomu ir faina, matyt, kažkaip kūnas pajunta žymiai didesnį atsipalaidavimą, nu ir pavyko
ir tokia kaip šuniuko poza būdavo jau ta užbaigimo, gal tai irgi įtakos turėjo. Nes esam tikrai ir anksčiau pataikę aplink ov, bet nekibo. Tai šito dalyko nenurašyčiau. Nu ir dar Kalėdinių prietarų padarėm
Nu ir dauuuug mėtų arbatos kiekvieną vakarą. Ai, ir aš iš tų, kur berods, covidu prieš pat prasirgo. Ar gripu