Egleba2 parašė:
Labas rytas. Na pakomentuokite. Nes man kažkaip nesitiki. Jokių pojūčių nejaučiu. 50ciklo diena( ciklas nereaguliarus).
Na vidurinis tikrai jau ryskus
ir virsutiniame lyg vos vos kazkas matosi, ar gyvai nieko?
Egleba2 parašė:
Labas rytas. Na pakomentuokite. Nes man kažkaip nesitiki. Jokių pojūčių nejaučiu. 50ciklo diena( ciklas nereaguliarus).
Na vidurinis tikrai jau ryskus
ir virsutiniame lyg vos vos kazkas matosi, ar gyvai nieko?
Egleba2 parašė:
Lyg ir livsane kazka galima izvelgti 🤔 jei kraujo nera galimybes priduoti, tai tikriausiai belieka laukti ir stebeti ar ryskeja 🙂 gal testeros labai jautrus 🤔
Egleba2 parašė:
Na šiandienos testera ayrodo tikrai ryškesnė. Viršutinis gal ne toks jautrus?
Egleba2 parašė:
Oho,kad širyt teigiamų nt užderėjo. 🥰 Matosi,tikrai akivaizdžiai matosi. Sveikinu ! 🧡
Giedrė. parašė:
Nepadeda.. išbandyta kartu, ir atskirai ir kaip tik nori.. cd 46galvoju, kas dar suveiktų..
As daugiau liaudisku budu nezinau 🤷♀️
Arba laukti kol savaime prasides arba prasytis gines prg, kad issauktu
Egleba2 parašė:
Galbūt kažkuri praleidote. Antradienį turėjau štai tokį testą testeros 🥲
Snd atrodo ryskesnis, na labai idomiai, gal drogas salia? Facelle manau tikrai rodytu jei yra 🙂
BusKaipBus11 parašė:
Gal tikrai ne vienas ovuliavogal dvynukai uzkibs ☺️
Nu vat kažkaip idomiai ,kad abu šonai paeiliui paskausta. Nėra taip buve. Nors ,tiesa sakant,qnkščiau išvis nejausdavau pamaudimų prieš ov. O dvynukam galimybės tukrai didelės. Su preitu nėštumu. Per pirmą apžiūrą apžiūrėjo mane iš dviejų kartų. Ieškojo dvoejų,nes kqip vienam per daug gimda išsiplėtus,o ir hcg nenormaliai tam laikui aukštas buvo. O ir giminėj dvynių nemažai. 🙂
FoxLady parašė:
O kelinta cd buvo darytas? Nes jie skiriasi ir skirtingomis ciklo dienomis reikia daryti
dariau 7dpo, kaip ir sakė tris sav po pirmos mm dienos, taip ir buvo, kad buvo 7dpo, pasirodo mūsų polė tik tokį tyrimą daro, o paprasto net nedaro, gal gydytoja tikslingai jo norėjo, bet tada jis turėjo būt daromas dvi dienas anksčiau, aš jau nežinau, liūdna man, paskambins tik rugpjūčio vidurį, tepimai tęsiasi, aišku jie minimalūs, maudžia kartais labiau, jau atrodo prasimuš ir nieko..
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai