Fergie_ parašė:
O nenori pabandyti kito Facelle juosteles nusipirkti?
Po darbo lėksiu pirkti, kažkaip nujaučiu bus tušti 😁🙈
Fergie_ parašė:
O nenori pabandyti kito Facelle juosteles nusipirkti?
Po darbo lėksiu pirkti, kažkaip nujaučiu bus tušti 😁🙈
Labas rytas, nepamenu su kuo ten planavom savaitgalį testus gadinti, bet linkiu, kad būtų teigiamas!! 😍 Man 1CD, pasirodo sapnas nemelavo, viskas praėjo kiaurai 😂😂😂 Pypėts, gal man pranaše tapt reikia 😂😂 Keistos mm, jokio skausmo, tik maudimas stiprus! Nei vienos tabletės negėriau 🥳🥳🥳 tfu tfu tfu, kad tik neprisikarksėčiau 😂
B3auty parašė:
Labas rytas, nepamenu su kuo ten planavom savaitgalį testus gadinti, bet linkiu, kad būtų teigiamas!! 😍 Man 1CD, pasirodo sapnas nemelavo, viskas praėjo kiaurai 😂😂😂…
Galit man ryškų teigiamą išburti??? 😂😂♥️
Maniosime parašė:
Nežinau tikrai nuoširdžiai ar praskaidrinau... mm diena o toks testas, gal tiesiog brokuoti pasitaikė 😁 galit vadinti pesimiste mane, nu bet tikrai čia bus koks bio…
Taip taip,kokį tuk imi visi brokuoti 🤭 Pamenu kaip aš taip sakiau. Tik pirmyn kraujo priduot 🙂 Ir čia ne pesimizmas, čia tiesiog savisauga nuo galimo nusivylimo 🙂. O aš šito tikėjaus jau po tavo prg tyrimo 🙂
Labas rytas ☀️ Vos pramerkiau akis, taip miego norejau 🥱 Bet saule lauke kazkaip gerai nuteikia 😎
Maniosime parašė:
Kažkas gal ir bando kabintis, bet neaišku, nes teste galiu įžiūrėti, bet jau ne taip lengvai kaip vakar 🥹 viršuje vakar darytas, apačioje šiandien 🥹
Svarbu vaiduokliukas yra, o ryskejima reiktu vertintinti kas dvi dienas, tai cia viskas gali buti gerai 🤩 o siaip as tikriausiai kaip jus jau buciau spejus visko prisigalvoti 🤭 bet kolkas tikekim kad viskas bus gerai 👌
Maniosime parašė:
Labas rytas, mes šiandien ryte vyro tyrimus gavom, tai rašo, kad normose viskas, aišku ten reikia dar pasinagrinėti giliau, nes gilus miškas, bet šiek tiek lengviau…
Sunkus. Beveik be miego ir su skausmais.
Maniosime parašė:
Galit man ryškų teigiamą išburti??? 😂😂♥️
Buriu buriu! Dvi ryškias juosteles, tarsi prisirpusios vyšnios!! 😍❤️
B3auty parašė:
Buriu buriu! Dvi ryškias juosteles, tarsi prisirpusios vyšnios!! 😍❤️
😄😄♥️♥️♥️ praskaidrinot mano rytą
Nepasiduodanti parašė:
Sunkus. Beveik be miego ir su skausmais.
O dėl ko su skausmais? Aš manau naktį ov vyko tau žinok 😍 vakar kaip tik su kolege kalbėjau tai ji sakė pas ją tokia ov vyksta, kad raitosi iš skausmų
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai