Sandraaa parašė:
Sveikos, skaitau ir labai prijauciu jums 🤭 zinau, kad darysiu ta pati, kai pradesiu skaiciuot dpo 😅
Norisi siųsti tik geras vibracijas, kad testai būtų pozityvūs!😂 ir kad tie simptomai neužkankintų. 😅
Sandraaa parašė:
Sveikos, skaitau ir labai prijauciu jums 🤭 zinau, kad darysiu ta pati, kai pradesiu skaiciuot dpo 😅
Norisi siųsti tik geras vibracijas, kad testai būtų pozityvūs!😂 ir kad tie simptomai neužkankintų. 😅
giedre0811 parašė:
sveikos, as skaiciuoju siandien 7dpo, vakar pasirode siek tiek rausvo kraujo nors dar nelaikas sirgimams. tikiuos bus sekmingas sis ciklas 🥹
Kada testuosites?
Man praeita cikla 6-7 dpo buvo kraujo kresuliukas, tai jau tiiieeeek vilciu turejau... ir nieko
Siandien 6 dpo
petunija0 parašė:
Na cia matyt zmoniu megstanciu jausti gyvenimo kontrole dalia 😄 as kol neskaiciuoju dpo, tai matuoju bkt, ir gaudysiu palankiausias dienas 😁 nors ciklas labai reguliarus ir ov jauciu, bet vis tiek diena i prieki ar atgal stumdosi 🙂
FoxLady parašė:
Kada testuosites?![]()
![]()
Man praeita cikla 6-7 dpo buvo kraujo kresuliukas, tai jau tiiieeeek vilciu tureja…
kita savaite manau, nenoriu labai skubet 😁
ViKoz parašė:
taip, geriu letrozole ciklo pradzioj kad augintu derliu kiausidese. nes man nesubresta naturaliai, ir nevyksta ov. praeita men pirma kart po ilgu metu ivyko ov pati…
Supratau, linkiu sekmes 🌷 kad uztektu stimuliaciju ir nereiktu ivf 😇
giedre0811 parašė:
kita savaite manau, nenoriu labai skubet 😁
As uz poros dieneliu
FoxLady parašė:
As uz poros dieneliu![]()
![]()
lauksim rezultatu 😊🤞
Sandraaa parašė:
Na cia matyt zmoniu megstanciu jausti gyvenimo kontrole dalia 😄 as kol neskaiciuoju dpo, tai matuoju bkt, ir gaudysiu palankiausias dienas 😁 nors ciklas labai regul…
Man atrodo, jog šitoje temoje sunku nekontroliuoti🙈 norisi aiškumo. Nors man visiškai neaišku, o testuotis nenoriu.😂 bet tikrinausi net kaklelio padėtį - aukštai. Internetas sako, kad geras ženklas. 😅
15 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai