RauDonoji parašė:
Nukrito mano hcg iki 8.4
Gaila
linkiu kad kitas ciklas būtų jau tikrai tas!
RauDonoji parašė:
Nukrito mano hcg iki 8.4
Gaila
linkiu kad kitas ciklas būtų jau tikrai tas!
RauDonoji parašė:
Nukrito mano hcg iki 8.4
Kaip gaila....
RauDonoji parašė:
Nukrito mano hcg iki 8.4
Uzjaciu
RauDonoji parašė:
Nukrito mano hcg iki 8.4
Kaip gaila
laikykites ❤️
RauDonoji parašė:
Nukrito mano hcg iki 8.4
Vaje.. Kaip gaila ...🫤
Aciu merginos, dabar jau visa puokste praradimu turiu, visų būdų kokie yra. Tikejausi, jog arba-arba, nelabai nudziugino tie pirmieji skaičiukai gauti, nors vakar testas įpūtė vilties, jog viskas gerai. Tikiuosi vel pusmeti neteks laukt.
Bet kokie datų sutapimai:
2022.01.17 suzinojau, jog laukiuosi pirmagymio
2026.01.16 suzinojau, jog biocheminis
2024.07.16 suzinojau, jog ektopinis
2025.07.16 suzinojau, jog vel laukiuosi (persileidau)
Blackblackmagic parašė:
Aš irgi iš No. Važiuojat arba į legevakt ir meluojat kad labai skauda reikalaujat kad patikrintų. Bet jūsų vietoj registruočiaus į privačia klinika. Man kai buvo ne…
Na jau perskambinau visiems tai reakcijos kokios, paskirta echoskopija ketvirtadieni, ir laukt, na jei prades skaudeti tai skambint. 🫣 O iki to kartot hcg kuris kazkiek aiskumo inestu nera ko ju nuomine 😔
Galeciau tai pari susimokeciau ir pasidaryciau, bet labai toli vaziuoti 🫣
Saulegrizta parašė:
Na jau perskambinau visiems tai reakcijos kokios, paskirta echoskopija ketvirtadieni, ir laukt, na jei prades skaudeti tai skambint. 🫣 O iki to kartot hcg kuris kaz…
Hm... o echo kas paskyrė? Ligoninė? Arba meluokit ir sakykit kad skauda ir nebegalit kentėt. Jeigu norit valstybinėse įstaigose kažkokios pagalbos sulaukt turit meluot.... taip čia jau yra... o privati klinika jums labai toli? Privačiose manau visai kitaip reaguotu o valstybinese viena koja turi būt jau karste vos ne kad įdomu pasidarytu...čia nėštumo iki 12 savaičiu nelaiko nėštumu....
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai