FoxLady parašė:
O 10 dpo kiek Hcg buvo?![]()
23,2🤭
FoxLady parašė:
O 10 dpo kiek Hcg buvo?![]()
23,2🤭
Labutis merginos , sveikinu su || jostelem , raudonoji linkiu geriausio
Na o mano bkt išvis grybauja 12 dpo o ji sėkmingai kyla į viršų ir nesuprantu kodiel testukai kaip ir nieko nerodo .. tevu-darzelis.lt/rk195803@251218bd1b2
FoxLady parašė:
Parodykit testus, jei turit foto![]()
Visus matėt😄 vakar amedi gan ryškus buvo, tai dariausi dar testeros siand, toks vaizdelis jų, dabar nežinau kada pasidarysiu kitą, gal ryt, bet jau neeksperimentuosiu, imsiu amedi, pasiteisini labiausiai😁

RauDonoji parašė:
Visus matėt😄 vakar amedi gan ryškus buvo, tai dariausi dar testeros siand, toks vaizdelis jų, dabar nežinau kada pasidarysiu kitą, gal ryt, bet jau neeksperimentuos…
Na laikom spygas uz jus
Kmmmmr parašė:
pasirode jau siandien 🙂
Ne čia reiketu kelti nuotraukas, o menesio grupeje ( kurioje jau esate ) 👌 Cia tik planuojancios 😊
Sveikos, gal galite pakomentuoti kurios turejot ektopini kada jums realiai jau pradejo skaudeti at pradejot jausti kad kazkas negerai?
Mano situacija:
Gruodzio 22 hcg 103
Gruodzio 29 hcg 1300
Sausio 6 hcg 3100
Sausio 7 ginekologas mato kad abi kiausides ovuliavo, bet tik viena nameli gimdoje tikriausia tuscia 😔 kiausintakyje nemate nieko.
Sausio 8 hcg 3200
Sausio 12 pradejau kraujuoti
Sausio 14 hcg 1600 kita gydytoja jau nebemate namelio nes tikriausia jau padisalino kraujuojant bet ! Kiausintakyje mato gemaliuka desineje 😔 tai vadinasi galejo buti dvinukai 😥
Norvegijoje pats hcg nepasidarysi, gydytoja nemato reikalo, o as beproto bijau kad neplystu ar nebutu komplikaciju 😔
Kaip greit pradeda skaudeti? Ar kraujuoja su ektopiniu?
Labai įdomu ka izeidziau 🤣 Galit belekiek deti veliaveliu, bet apie nuotraukas jau buvo diskusija. Kas anksciau jau sitoje temoje, tai buvo jau kalbeta apie nuotrauku kelima, kad ne visoms gali but smagu pasidziaugti tuo...ypac kas labai ilgai planuoja ar kas yra tik prarade...
Saulegrizta parašė:
Sveikos, gal galite pakomentuoti kurios turejot ektopini kada jums realiai jau pradejo skaudeti at pradejot jausti kad kazkas negerai?
Aš irgi iš No. Važiuojat arba į legevakt ir meluojat kad labai skauda reikalaujat kad patikrintų. Bet jūsų vietoj registruočiaus į privačia klinika. Man kai buvo nesivystantis tai privacios klinikos ginekologe po apziuros isiunte israsa i ligonine ir ta paci diena ligonine su manim susisieke ir paskyre data kada atvaziuot. Is priimimo cia kazin ar daug pagalbos gausit.... jeigu yra galimybe tik privaciai ir gal privati ginekologe duos uzklausa i ligonine ir tada jau ligonine apsiims spresti viska
Pupsika parašė:
Labai įdomu ka izeidziau 🤣 Galit belekiek deti veliaveliu, bet apie nuotraukas jau buvo diskusija. Kas anksciau jau sitoje temoje, tai buvo jau kalbeta apie nuotra…
Todėl, kad nuotraukoje matosi vos taškelis, tai realiai ne itin daug daugiau nei teigiamo nt testo nuotrauka, kurių čia aibė. Visiškai atitinka temą kol kas. Geriau palaikytumėt ir linkėtumėt augti, o ne iš grupės stumtumėt. Fu.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai