Kamile1992 parašė:
Linkiu ,kad nepasirodytu mm! Laukiam kito testo 🤞🫶
Aciu 🥰 kaip smagu kad yra kur pasidalint ir nuomoniu isgirst 🌸 pasidalinsiu naujienomis kai turesiu, paskutinis mano sansas i 2026m.😅
Kamile1992 parašė:
Linkiu ,kad nepasirodytu mm! Laukiam kito testo 🤞🫶
Aciu 🥰 kaip smagu kad yra kur pasidalint ir nuomoniu isgirst 🌸 pasidalinsiu naujienomis kai turesiu, paskutinis mano sansas i 2026m.😅
Gruodis24 parašė:
Jei šiandien nepasirodo, tai ryt bandau savo paskutinį NT ir matysiu ar dar 2026, ar jau 2027 bus. Dabar supratau kodėl čia ramiau, nes paskutinis ciklas spėti į 20…
O kiek jums dpo priminkit?😊 taip taip, paskutiniai pasispardymai 2026 😃 as samoningai pokolkas neperejau bendrauti i 2027, o lieku cia iki galo, gal prisitrauksiu taip 🤣
Sandraaa parašė:
Sveikos, 11 dpo, testas galvojau tuscias, o po to suabejojau, lyg kazkas smezuoja. Arba brokas ar tikrai kazkas vyksta 🤔 nezinau, ka manot? Tiesa, darytas 5 ryto, n…
As jau kuris laikas pasitraukus is planavimo, bet vis karts nuo karto ateinu paziuret, kaip sekasi planiukem 😊 taip suintrigavo tas jusu patepliojimas, laukiu jusu teigiamo testuko 🤞🥰
Bet ir pati prasileidau netycia ant vaisingo lango, pagal programele uz savaites but turejo 🙈 bet kad jau zinau, kad buvo nesaugiu santykiu, tai db reik zinot yra nestumas ar ne, vel su tais testais galva pameciau 😂
Ir va dar sio ryto livsane isdziuves ismete vaiduokli

Bet slapiam kaip ir nieko nebuvo, tai gal siaip toks testas pasitaike 🤷♀️

Sandraaa parašė:
O kiek jums dpo priminkit?😊 taip taip, paskutiniai pasispardymai 2026 😃 as samoningai pokolkas neperejau bendrauti i 2027, o lieku cia iki galo, gal prisitrauksiu t…
As jau nuėjau i 2027, nes tikrai jau šansų nėra į 2026 papulti 😂 sėkmingai laukiu OV ir tikiuosi,kad paskutini karta tenka taip laukti 🙃🤞
BusKaipBus11 parašė:
As jau kuris laikas pasitraukus is planavimo, bet vis karts nuo karto ateinu paziuret, kaip sekasi planiukem 😊 taip suintrigavo tas jusu patepliojimas, laukiu jusu …
Zinokit mane ne tik suintrigavo o ir sokiravo, net nuotrauka pasidariau 🤣 aisku nesidalinu nes jau ne itin malonus turinys 😅
As vakar vidury dienos dariau livsane, nei slapiam nei isdziuvusiam nieko nebuvo matyt 🤔 slapiam pas jus irgi matau, imetu savo vakar dienos slapia palyginimui
Kamile1992 parašė:
As jau nuėjau i 2027, nes tikrai jau šansų nėra į 2026 papulti 😂 sėkmingai laukiu OV ir tikiuosi,kad paskutini karta tenka taip laukti 🙃🤞
Sekmes🌸 jei nepavyks si, prisijungsiu i 2027 😁 o dabar laukiu dar 🤞
Amelia9 parašė:
Yra, prisijunkite ☺️
Galit mane pakviesti 🥰
Sandraaa parašė:
Zinokit mane ne tik suintrigavo o ir sokiravo, net nuotrauka pasidariau 🤣 aisku nesidalinu nes jau ne itin malonus turinys 😅
Sandraaa parašė:
Sekmes🌸 jei nepavyks si, prisijungsiu i 2027 😁 o dabar laukiu dar 🤞
O į checker nekėlet testuko savo su negative pažiūrėti?☺️
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai