Rikti parašė:
Vyras buvo cp metu operacinej?
Ne, vyro neleido į pačią "cezarinę", nes jau operacijos metu ir taip daug buvo personalo...jis laukė šalia... į gimdymo palatą žinau, jog leidžia
Rikti parašė:
Vyras buvo cp metu operacinej?
Ne, vyro neleido į pačią "cezarinę", nes jau operacijos metu ir taip daug buvo personalo...jis laukė šalia... į gimdymo palatą žinau, jog leidžia
Zyvute parašė:
Ne, vyro neleido į pačią "cezarinę", nes jau operacijos metu ir taip daug buvo personalo...jis laukė šalia...į gimdymo palatą žinau, jog leidžia
![]()
Man buvo extra Cezario operacija. Vyras lauke už duru. Paskui į palata visi kartu su kūdikiu. Iš operacines mane išvežė apie 23 val vakare ...Ryte padėjo sutvarkyti mažylę sesutės ir akušerė nes aš negalėjau dar atsikelti ir vyrui buvo baisu. O naktį mažylę paguldė taip kad visada butu prie krūties ir žystu... taip ir buvo
GL20 parašė:
Man buvo extra Cezario operacija. Vyras lauke už duru. Paskui į palata visi kartu su kūdikiu. Iš operacines mane išvežė apie 23 val vakare ...Ryte padėjo sutvarkyti…
Kadamgi mane jau apie 19 val. atveze i palatą ir neužilgo atnešė mažylį, iškart atėjo nauajgymių slaugė su akušere, parodė , padėjo kaip žindyti..po kelių valandų atėjo dar kart ir vyrui rodė, kaip prausti, keisti pampį ir t.t. sakau, aš irgi noriu žinot, sako man, gulėk, nejudėk
vyras po to pamokys
jam gerai sekasi
tai realiai visą laiką ligoninėje vyras rūpinosi mano ir kūdikio švara
kas kart ateidavo patikrindavo, paklausdavo
liux ,tiktai buvo drąsu ir ramu
Merginos, lyg ir esu apsisprendusi gimdyti Trakuose, bet vat, kartais pramusa abejoniu fontanai 🤔🤔🤔 del ko? Nezinau..... Pasiskaitau jusu atsiliepimus ir vel atsipalaiduoju. Svarbiausiai turbut- kvalifikuotas personalas ☺. Beja, as taip bijau gimdymo, kad, turbut , jums pavydziu atlikto CP 😕😓
Dovjon parašė:
Merginos, lyg ir esu apsisprendusi gimdyti Trakuose, bet vat, kartais pramusa abejoniu fontanai 🤔🤔🤔 del ko? Nezinau..... Pasiskaitau jusu atsiliepimus ir vel atsip…
As irgi taip pat, metausi tarp dvieju gimdymo ligoniniu... diena vis artyn, o as vis labiau pasimetus
As pirma gimdziau pries 8m. VGN. Nieko neturiu pries, bet kazkokiu liaupsiu irgi neissakyciau, visi dirba savo darba ir niekam tu ten neidomi, niekas lysna karta pas tave neuzeina ir nesidomi tavim. Bet reiktu suprasti, nes gimdem tuo pat metu sesiose 😕. Tai vat, gal truputi demesio ir rupescio noretusi.... ko tikiuosi Trakuose gauti....
Dovjon parašė:
Merginos, lyg ir esu apsisprendusi gimdyti Trakuose, bet vat, kartais pramusa abejoniu fontanai 🤔🤔🤔 del ko? Nezinau..... Pasiskaitau jusu atsiliepimus ir vel atsip…
Gimdymo nebijokit, aš pirmagime pati pagimdžiau. Tik skauda zinoma bet patikekit, tikrai nemirštama nuo to. Bijokit CP... jo metu galimos labai baisios pasekmes. Ir atsigavimas ilgas... aš jau beveik 3 savaites po CP, perrišineja vyras namie, negaliu kelti, ilgai eiti sunku tempia pjūvį... sportuot dar negalesiu ilgokai... O po gimdymo ta pacia diena vaiksciojau, dušinausi ir t.t. Greit atgavqu formas. Tikrai CP nera gėris. Jis gelbeja kai reikia gelbet- tik tuo jis puikus.
❤️
Dovjon parašė:
Nebijokit to, kas neisvengiama, as ne gimdymo bijojau gale, o tik, kad mazyliui butu viskas gerai.
Pagimdziau vaikuti greitai ir gana lengvai, skaudejo, nebuvo malonu, bet pagimdziau be nieko, viskas bus ok o jei ne ok, tai tik max 24h viso jusu gyvenimo, juk ne tiek ir daug?
Trakai turbur tuo ir ypatingi, nes nera konvejerio, kai gimdyviu mazai yra laiko visoms
Dovjon parašė:
Aciu, jums, merginos, kad randandate laiko brukstelti padrasinanti zodi. Blemba, visai sulepsejau laukdama sio gimdymo 😔 baime ima virsu 😕 norisi ta diena papulti i…
Galių pasigirti kai gimdziau buvau vienintelė skyriui, tai visas demesis tik man gal ir jums taip pasiseks