2023.09.20 19:27 (prieš 2 m.)
SunMoon parašė:
galejo ir anksciau nutraukti. Nieko, sulauksi tinkamo ciklo ir bus viskas gerai 🥰
Jau 5d ji pati matė kad nelabai auga, pirmadienį pati savo nuožiūra buvau LT echo ir viską nusiunčiau klausdama ar ne per maži foliai. Atsakė jog viskas gerai, pratęsim stimuliaciją iki penktadienio ir liepė vėl nusipirkti vaistų. Šiandien jau pati F per echo sako jog nebėra prasmės tęsti.
Dar jai sakau, kad gal Rekovelle man neveikia, gal reikia gonal ir didesnės dozės. Sako su didesnėmis dozėmis nieko gero nebus. Sakau kad per buvusius ivf su gonal gerai augo. Tai tipo kada? Nu sakau prieš 6m ir 2m kai buvau pastojusi. Tai pasišaipė tiesiogine to žodžio prasme kad tai buvo prieš šimtą metų ir dabar geresni vaistai yra kitų firmų.
Bet po to pakėlė mano bylą, sako balandį stimuliavom su ovaleap ir letrozole, galim vėl su jais stimuliuot. Pasakiau kad taip, stimuliavom bet vos 1 užaugo, kuris net neapsivaisino. Tuomet pagalvojo ir pasakė jog sekantį kartą stimuliuos su gonal ir LH (pirmas ivf pas F buvo su jais). Dozių neįvardino, bet gal skirs bent jau nors po 200 plius dar dar tas jų meriofert 75 (fsh+lh), tai gal normaliai augs.
Sugalvojau parašė:
Dar tikriausiai nebuvot pas F aptarti netikusio protokolo? O šiaip jie vaistų likučio neatpirktų? Nes gi pas juos pirkot?
Šiandien pas jų ir buvau. Aš pirmadienį asmeniškai nusprendžiau tarpinį vizitą LT atlikti ir jau tada klausiau ką darom nes matėsi jog neauga, o šiandien jau pati F patvirtino jog nieko gero.
Vaistus pirkau LT, nes pas jų klinikoje kainuoja 450€, o pas mus vaistinėje 340€ už dėžutę. Man reikėjo 3 dėžučių tad net negalvodama pirkau LT. O ir jie atgal nepriima vaistų, ypač praimtų. Tipo nusipirkai ir viskas. Nebent jeigu dovanotum ir ten paliktum, tuomet jie kitai pacientei atiduotų, kuriai reikėtų.