sugar9 parašė:
Mažyle, visas forumas matyt laikys kumščius 😀❤️
Čia tai galinga jėga 😉
sugar9 parašė:
Mažyle, visas forumas matyt laikys kumščius 😀❤️
Čia tai galinga jėga 😉
Mažylė1 parašė:
Čia tai galinga jėga 😉
Aš skaitau kas vyksta pas jus ir toks geras jausmas širdį ☺️sunku nupasakoti tiesiog... kartu liūdi ir kartu džiaugiasi visos! ❤️ aš tikiu, kad planas jums buvo sudėliotas kaip pas jus turi viskas įvykti ir neveltui matyt reikėjo tų dviejų ir tas vienas labai paaugo, nes tiesiog neįtikėtina !
sugar9 parašė:
Aš skaitau kas vyksta pas jus ir toks geras jausmas širdį ☺️sunku nupasakoti tiesiog... kartu liūdi ir kartu džiaugiasi visos! ❤️ aš tikiu, kad planas jums buvo su…
Kokia jūs miela, visada mane palaikote ir labai man padėjote 🙏❤️🌷 Taip pat esate stipri, nes nepasiduodate! Paaukojau 2 ar 3 gyvūnų prieglaudoms kaip parašėte, nuostabus jausmas ❤️🌷
Mažylė1 parašė:
Kokia jūs miela, visada mane palaikote ir labai man padėjote 🙏❤️🌷 Taip pat esate stipri, nes nepasiduodate! Paaukojau 2 ar 3 gyvūnų prieglaudoms kaip parašėte, nuo…
Oooo, kokia jūs nuostabi!!❤️
sugar9 parašė:
Oooo, kokia jūs nuostabi!!❤️
Ne, tai jūs nuostabi 🥰
Mažylė1 parašė:
Čia tai galinga jėga 😉
Aš irgi prisidedu prie palaikymo, nes per visus forumus skaitant jūs tiek visas palaikot motyvuojat ir niekad nemačiau žeidžiančio ar blogo konentaro iš jūsų🤍 Tikrai šį kartą jums pasisek nes jus skleidžiate beproto gera energija, todėl manau, kad negali jums nepasisekti!🤍🌸 Laikau kumščius!🤞🤍
Sugalvojau parašė:
Kam nors Marina atrašė sugrįžus F?
Aš katik su ja rašinėjausi.
Gal kuri esate pakeitusi koordinatorę?
Užteko kelių Marinos žinučių, kol pavadavo Nadia, kad suprasčiau, kokia Marina atsakinga ir įsigilinanti. O Nadia man pvz paskyrė uNK gimdos biopsija bet kurią ciklo dieną, nors rašiau, kada mano ovuliacija. Ir šiaip Marina viską išsamiau atrašinėjo, Nadia atrodo vis kažko iki galo neatsako. Bet negi dabar imt ir pradėt rašinėt Marinai?
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai