Žemuogių pievelė parašė:
Sveikinu! Į kur persikėlėt?
Kaip Jūs laikotės? Gal mes galime jums kažkuo padėti? ❤️
Žemuogių pievelė parašė:
Sveikinu! Į kur persikėlėt?
Mažylė1 parašė:
Ačiū
Stengiuos kuo mažiau galvot ir užkišt galvą darbu ir būsimais remontais. Instagramas vis dar meta daug kūdikių - tai nereik nė sekundės, kai pasileidžia ašarų upeliai.
Kadangi nėštumo metu bijojau pakrutėt toliau LV pajūrio : tai dabar nusipirkau bilietus po mėn. į Naxos ir Paros salas Graikijoj
Ir skaitalioju info, kada vėl galima startuot. LV sakė be kito ciklo nesirodyt. Gal kas susidurẹs ir kada po persileidimo ir išvalymo vėl bandėt pastot?
Žemuogių pievelė parašė:
Ačiū![]()
Stengiuos kuo mažiau galvot ir užkišt galvą darbu ir būsimais remontais. Instagram…
Reikia jokių vaikų ar kūdikių nuotraukų ar video nežiūrėti, nieko apie tai neskaityti, nematyti ir stengtis negalvoti, užsiimti kažkuo kitu. Puiku, susiremontuosite, atsinaujinsite namus, pasidarys gražiau ir geriau patiems, nes prieš įkėlimą taip pat namuose naują tualeto ir vonios kambarius patys pasistatėme, esame labai patenkinti rezultatu😊 Gerų, gražių ir laimingų Jums atostogų, tikiu, kad bus nerealu 🙏❤️ Mes taip pat planavome į Graikiją po vestuvinei kelionei, bet IVF,, FET sujaukė planus, nusprendėme pasisaugoti ir teko atšaukti. Manau labiausiai priklauso kada atsistatysite fiziškai ir emociškai, nemanau, kas reiktų nerti vėl kuo greičiau stačia galva...
Mažylė1 parašė:
Aš jau PUPO 🥰🙏
Įkėlimas praėjo puikiai ir sklandžiai. Abu atšilo sėkmingai ir dar paaugo. Atšild…
Laikom kumstukus! 🐣🐣
Žemuogių pievelė parašė:
Ačiū![]()
Stengiuos kuo mažiau galvot ir užkišt galvą darbu ir būsimais remontais. Instagram…
Uz jus irgi kumstukai! 😘 Mane jusu atvejis nokautavo juodai, labai laukiu kada jums vel pasiseks ir iki galo✨
Mažylė1 parašė:
Reikia jokių vaikų ar kūdikių nuotraukų ar video nežiūrėti, nieko apie tai neskaityti, nematyti ir stengtis negalvoti, užsiimti kažkuo kitu. Puiku, susiremontuosite…
Nzn, toks jausmas, kad visi kaip susitarę vežimėlius stumdo, darbe po kiemą laigo su mažais vaikais... Pailsėčiau irgi su mielu noru, bet nujaučiu, kad birželį IVFą šturmuosiu, jei ne greičiau. Laukiu FH Pro ir bandysiu bent 2 ciklus pagerti, gal kokybė bus geresnė.
Žemuogių_pievelė - jei mechaninio valymo nedarė, o natūraliai, tai kokius 2 ciklus matyt pasiūlys praleisti hormonams grįžti į normą ir galėtumėt bandyti. O snaigucių dar turit?
Mažylė1 parašė:
Aš jau PUPO 🥰🙏
Įkėlimas praėjo puikiai ir sklandžiai. Abu atšilo sėkmingai ir dar paaugo. Atšild…
Laikom kumščius!
Sugalvojau parašė:
Nzn, toks jausmas, kad visi kaip susitarę vežimėlius stumdo, darbe po kiemą laigo su mažais vaikais... Pailsėčiau irgi su mielu noru, bet nujaučiu, kad birželį IVFą…
Žinau... Pas mus visi draugai jau turi netgi po 2 vaikus!, o mes vieno vienintelio negalim sulaukti, jau 5 metai bandymų, IVF, 3FET, vyras skrido į Turkiją jau 5 kartą, aš 4 - ą, netgi visi turimi blastukai jau buvo įkelti, o apie kantrybę, stiprybę, laiką, pinigus jau išvis patyliu. Gal galvojate apie kokią kitą šalį? Mes domėjomės Pregnancy guarantee method Ginemed klinikoje, Ispanijoje, netgi turėjome konsultaciją, siuntėme visus tyrimus savi tyrimus, geras dalykas, bando, kol pavyks, jei su savo ląstelėmis tikrai nėra šansų, tada jau su donorinėmis🙏
Su vyru niekada nenorėjome kelti 2 blastukų, nes per didelė rizika yra daugiavaisis tiek vaikų, tiek mano sveikata ir buvome nusprendę kaskart kelti tik 1, tačiau kai gydytojas pamatė prieš tai buvusios klinikos embriologų įvertinimą, kad turime 4CC, sako, kad jo šansai tik 5% ir rekomendavo kelti 2, pagalvojome, kad procentas mažas, tikriausiai gerai sako, reikia kelti 2, taip padidinsime savo šansus, be to, palikti vėliau tokios prastos kokybės ir mokėti už dar vieną FET, saugojimą ir t. t. apie 3000€ nelogiška, brangu. O kai atšilo sako jo kokybė daug geresnė 😁😬😁, 5AB ir kur dingti, ką daryti, kelti tik 1 geriausios kokybės, o kitą vėl užšaldyti, 3 kartą? Nu nesąmonė irgi 😁 Tai žodžiu, nenorėjom daugiavaisio nėštumo, 2 kartus pavyko kelti tik 1, o 3 - čią kartą va gaunasi, gana didelė daugiavaisio tikimybė😬🌸Bus kaip Dievas duos, tikiu Juo pasitikiu jo man paruoštu planu❤️🙏
Mažylė1 parašė:
Aš jau PUPO 🥰🙏
Mažyle, visas forumas matyt laikys kumščius 😀❤️
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai