Ema Marija J parašė:
Per Kalėdas jie nedirbs. Ir tai tikriausiai gerai, nes bent kelios is eiles laisvos dienos manau iseis i naudą visiems. Ir gydytojos ir kitų darbuotojų pervargimas …
Tai va. Man butų labai palanku nes 2 sav.atostogų bus. O tikrino tik 1 kart iki ovitrelio 8 c.d. Ir 13 c.d. kai ji buvo suplanavusi antrą dozę vaistų suleist į gleivinę ir Ovitrele, bet nebeprireike.
Keista buvo. Kad tiek mažai vizitų buvo. Bet kai be skatinamuju, galvojau, kad norma, bet ne...tiesiog nesužiūrėa.
Sekantį kart griežtai pati kontroliuosiu.
Apskaičiavo plius minus nauja ciklą, bet palei mane irgi ne taip 🤷🏻♀️
Tokioj srytį dirbti turi visomis dienosmis, jei taip iškrenta ar šventės, ar savaitgaliai. Moters ciklas nesirenka dienų yra taip ir ne kitaip.
Tiesiog ne apsiimti skatinimu ir FET artėjant šventiniam laikotarpiui, tai nenuspėjami dalykai kaip organizmas sureaguos ir kartais puse poros lemia labai daug, o čia palaukt diena ar dvi....
Aš puikiai suprantu. Žmogiškos klaidos, tačiau ne suknelę siuvames ir ją pasiėmėme per didelę, sumažinsim ir bus gerai, čia jau žmogiškos klaidos mums labai daug kainuoja ir sveikatos, ir laiko, ir pinigų.