Laurute B. parašė:
O čia ne vezio zymuo? Ar taip endo nustato?
Kiek zinau, taip nustatomas ir endo isplitimas
vyksiu pas F sausi, manau paaiskins
Laurute B. parašė:
O čia ne vezio zymuo? Ar taip endo nustato?
Kiek zinau, taip nustatomas ir endo isplitimas
vyksiu pas F sausi, manau paaiskins
SunMoon parašė:
Merginos, kaip vizitai, kokios zinios?
Man išpunktavo 35 kiaušialąstės, todėl aš taip baisiai jaučiausi, bet gaila dar nezinau kiek geru bus 😔 Taip ir neinformavo šiandien, lauksiu pirmadienio🙄
Oruna parašė:
Man išpunktavo 35 kiaušialąstės, todėl aš taip baisiai jaučiausi, bet gaila dar nezinau kiek geru bus 😔 Taip ir neinformavo šiandien, lauksiu pirmadienio🙄…
Tikiuosi bent keletas bus geru, kadangi manau buvau perstimuliuota😔
lalalaa parašė:
Aaaa wow 35!! :))) o gal bus koks 20 blastuku 🤭😁
😂 ne nebus, pirma karta iš 16 kiausialasciu buvo 3 blakstukai, o be to nezinau kiek iš to skaičiaus geru kiausialasciu apie puse tikrai turėtų būti netinkamos🙂
Oruna parašė:
Tikiuosi bent keletas bus geru, kadangi manau buvau perstimuliuota😔
Kazkaip keista. Toks jausmas, kad prasidejes kazkoks vajus, kurio nebe labai suvaldo IVF Riga. As pamenu vasara man stimuliuojantis vizitai buvo suplanuoti kas pora, kas 3 dienos, reguliuojamos vaistu dozes, atsizvelgiant i organizmo reakcija. O dabar kiek pastebiu tai ir gonali be apziuros ciklo pradzioje skiria, ir stimuliaciju prieziura kas 5 d. :\ va ir gaunasi tada tokios tokeles kai po 35 foliai.
Gerkit daug vandens, valgykit baltymus ir linkiu isvengti hyper.. 😊😉
lalalaa parašė:
Aaaa wow 35!! :))) o gal bus koks 20 blastuku 🤭😁
Nereikia man 20, užtektų bent vieno, kuris pasiliktų visam laikui🤗
Mes taip pat pasuojam šį mėnesį.
Įvyko ovuliacija be ovitrelio.
F nesiryžo skaičiuoti ir apsirikti.
Nznau kaip kitą mėn.bet viskas į Kalėdų laikotarpį įpuola. Vizito sekančio metu klausiu ar jei ispuls Kalėdos kas važiuos į kliniką dėl mūsų, jei ne, nėra ko ir gruodį startuot.
Vėl mokėti pinigus ir save kankinti, o ovuliacijos nesuziureti.
F labai pavargusi, žmonių masė ir tai ne mūsų naudai. Reikia pačioms šiek tiek pakontroliuoti. Vizitas buvo 8 ryte, ir kaip supratau jau ne pirma nepasisekusi buvau šį ryt....
Sėkmės visoms 🙏🏻
Oruna parašė:
Man išpunktavo 35 kiaušialąstės, todėl aš taip baisiai jaučiausi, bet gaila dar nezinau kiek geru bus 😔 Taip ir neinformavo šiandien, lauksiu pirmadienio🙄…
Oho! Laikykites ir sveikatos jums 🙏🏻
Saugokim save ❤️
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
Nesmagu, kai klasėje du ar trys tokie patys
Kalbu iš patirties
Ir dažnos ligelės...