Coliuke555 parašė:
Man sake 2-3 cd tyrimus daryti. Manau 2-5 yra tas intervalas kuomet privaloma pasidaryti.
Tikriausiai🤷♀️
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįColiuke555 parašė:
Man sake 2-3 cd tyrimus daryti. Manau 2-5 yra tas intervalas kuomet privaloma pasidaryti.
Tikriausiai🤷♀️
Ciagyvenameile parašė:
Tikrai keista, nes man gyd. iskart pasake, kad prie kompensuojamo ivf priklauso nemokami tyrimai moters ir vyro
Aš manau,kad Klp NW dar nėra toks konvejeris su ivf,dėl to ir daro nemokamus tyrimus,kitokios sąlygos
SauleDanguje parašė:
Planavome šį mėnesį startuoti su 2 IVF pas Žėbą NW, laukiau mmm, kad pradėtume ilgą protokolą. Bet pirmąkart per beveik 6 metus užkibo natūraliai. Mūsų bėdos - neai…
Kaip gražu
Linkiu labai gražiai augti ir stiprėti
Ciagyvenameile parašė:
Tikrai keista, nes man gyd. iskart pasake, kad prie kompensuojamo ivf priklauso nemokami tyrimai moters ir vyro
Mes darėm kompensuojam IVF BAK tai vyrui tyrimai kompensuojamo buvo, nes dėl jo negalime susilaukti, o man kompensavo 3echo ir vaistus visus
Mis1996 parašė:
Sveikos, o ta feritino tyrima paskiria ne visoms tikriausiai pries ivf? Nes ziuriu, kad pries pirma ivf nedariau tokio tyrimo...
Į
Divaina parašė:
Keista, keista... nes tyrimai jau turi buti atlikti pries pradedant ivf, tai nezinau kaip kompensuos, gal apie kitus kazkokius tyrimus kalbejo? Mums kraujo tyrimu i…
Visus tyrimus darėme su vyru tik už savo pinigus. Kai padaryti kraujo tyrimai, daktaras pasižiūri rezultatus ir tik tada tvarko dokumentus finansuojamam
Tirlipirli123 parašė:
Į
Pritariu.
Su tyrimais jau reikia eiti pas gydytoja. Bent mums. Uz tyrimus gal 200-300 sumokejom 😃patys 🤷♀️ nepamenu tikslios sumos nes grynais mokejau...
Įkeliu kas turi būti kompensuojama. https://sam.lrv.lt/lt/veiklos-sritys/asmens-sveikatos-prieziura/motinos-ir-vaiko-sveikata/pagalbinio-apvaisinimo-paslaugu-teikimas-ir-finansavimas
Taip kad turi visur būti tas pats. Kažkas matyt gudrauja. Negi kitiems miestams ar klinikoms skirtingos sąlygos🤷♀️
Aš manau turite pačios eiti ir klausti. Gal net skambinti ligonines ar klinikos vadovams ir klausti kaip suprasti šia situacija.
Mano atveju Klaipedos Northway pasirašiau dokumentus, už menesio pasidariau tyrimus ir dar už dviejų mėnesiu startavome su procedūrom.
Solva parašė:
Įkeliu kas turi būti kompensuojama. https://sam.lrv.lt/lt/veiklos-sritys/asmens-sveikatos-prieziura/motinos-ir-vaiko-sveikata/pagalbinio-apvaisinimo-paslaugu-teikim…
As irgi manau, kad kitos klinikos gudrauja. Pati prisiskaicius, kad dauguma moka uz tyrimus, net neturejau minties, kad gali buti kitaip, bet pati gydytoja pasake, kad turi buti nemokami tyrimai, jei priklauso kompensuojamas. Pas ta pacia gydytoja praejusia vasara dariausi nemazai tyrimu, kad nustatyti nevaisingumo priezasti, tai dabar dauguma ju reikes pakartoti, nes ne senesni nei 6 men. turi buti, tai dziaugiuos kad nereikes bent uz tyrimus moketi
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai