GiedreG parašė:
Kas jusu gydytoja?
Nzn man jau dvi skritingos gydytojos, per du ivf to prg nekele reiksmingai..nors …
O jums koks buna prg naturaliai 7dienos po ovuliacijos?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįGiedreG parašė:
Kas jusu gydytoja?
Nzn man jau dvi skritingos gydytojos, per du ivf to prg nekele reiksmingai..nors …
sim13 parašė:
Sveikos mergaites❤️ pirmiausia tai labai dziaugiuosi uz visas kurioms pavyko ir jau laukia savo stebukliuku🫶 as su klausimu, kuriom nekele svieziam cikle, ir dare F…
Man pirmos atėjo 5 dienos po punkcijos (savaite anksčiau nei įprastos), antros atėjo įprastu/senu grafiku.
GiedreG parašė:
Kas jusu gydytoja?
Skirtingi gydytojai skirtingai apie prg sneka.
Mano Zurman
September7 parašė:
30 ne daugiau..
Sawlele parašė:
Man pirmos atėjo 5 dienos po punkcijos (savaite anksčiau nei įprastos), antros atėjo įprastu/senu grafiku.
Man irgi pirmos atejo 5d po punkcijos. 12 dienu anksciau. Tai kitos jum atejo laiku skaiciuojant jei ir pirmos butu laiku? T.y ar antras skaiciuojat cikla nuo 1 cd po punkcijos, ar nuo normalaus grafiko?
GiedreG parašė:
30 ne daugiau..
Pas mane visada virs 40 buna, tai matyt jums ir naturaliai jis nelabai gaminasi.
September7 parašė:
Pas mane visada virs 40 buna, tai matyt jums ir naturaliai jis nelabai gaminasi.
Tai va..matyt..tik nzn kodel gyd tame problemos nemate..
GiedreG parašė:
Tai va..matyt..tik nzn kodel gyd tame problemos nemate..
Man visus tris kartus nei V nei A nei G neseke, po pirmo kai pastojau pati ejau darytis tyrimo prg, bet kadangi jis buvo gan aukstas su zvakutem tai nesekiau, o ir hcg pradejo krist po savaites.
GiedreG parašė:
Kas jusu gydytoja?
Ma gydytoja net minėjo, kad ovulės didelės įtakos kraujo tyrimui neturi. Anksti ryte aš pamiršau prieš važiuojant į kliniką ir pasakiau gydytojai, tai sako viskas ok. Kraujyje kelia progesteroną leidžiami vaistai ne ovulės.
September7 parašė:
Man visus tris kartus nei V nei A nei G neseke, po pirmo kai pastojau pati ejau darytis tyrimo prg, bet kadangi jis buvo gan aukstas su zvakutem tai nesekiau, o ir …
Tai viskas ok as ir pati sekiau, rasiau gydytojom rezultatus..bet jei jos neskiria kiek galbut reiktu. Tai kur tuos receptus tada gauti kitiem leidziamiem pvz? Einat pas kitas gin? Ka darot?
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai