floora parašė:
Na, merginos, patarkite. Užeina skausmeliai jau antra valanda, bet labai labai greit praeina. Trunka kokias 10sek ir tikrai nėra ritmingi. Kamštis dar nepasišalinęs…
Jei jau bega zali vandenys, tai kuo skubiau i priemima lekit
floora parašė:
Na, merginos, patarkite. Užeina skausmeliai jau antra valanda, bet labai labai greit praeina. Trunka kokias 10sek ir tikrai nėra ritmingi. Kamštis dar nepasišalinęs…
aule parašė:
Mamytes jum taip nera? Nes paskutiniu laiku tustinuosi daznai ir kazkokia paranoja ar kas atrodo ten kazkas yra tai bijau net eit kad neiskristu,makstis ir tokia pa…
Toks jausmas,kad mano simptomus suraset
Nefertite81 parašė:
Didžiausi sveikinimai mamytėms![]()
Bet jus turit teise sutikt arba nesutikt su tuo apsukimu. Jei nesutinkat, turetu but cp. Nebent jus labai nenorit cp. As taip pat ryt vaziuoju konsultacijai del to apgrezimo, bet nesutiksiu, manau. Man tai atrodo papildoma rizika... cia tik mano tokia nuomone, bet toms kas zut but nori naturaliai gimdyt, turbut verta bandyt.
Parasykit ryt kaip sekesi, jei pasirisit tam. Linkiu sekmes bet kuriuo atveju!
linutethefirst parašė:
Bet tai sako kad ne vandenys o išskyros...tai vat ir neaišku kas ten bėga...nuvažiuokit pasitikrinsit paleis tai palies namo bus ramu
ingut92 parašė:
Sveikos busimos, esamos mamytes!! Dziaugiuosi, kad jums viskas gerai!Man ir viskas klostesi puikiai, kol neprasidejo kuno niezulys, o nesikasyti tiesiog neimano…
Mane buvo išbere, žiauriai niežejo ne tik pilvą bet ir rankas ir kojas. Dariausi kraujo tyrimą bet nieko blogo neatrado. Paskyrė tepalui, tai pasitepus neniesti. Jau atgijusi oda
asrasa7 parašė:
Toks jausmas,kad mano simptomus suraset![]()
Negrazu taip sakyt bet paguodzia kad nevienai man taip,kazin dar ilgai kankys dar norisi viska greiciau pasukt
floora parašė:
Vaziuokit geriau nelaukus i ligonine.Jum jau ir savaiteliu daug yra...Galu gale grysit namo po apziuros.O jei ne lauksim ziniu.
Vaidaa89 parašė:
Sveikinu visas mamytes, kurios jau supuojat savo stebuklelius ant ranku!!!padave cia siandien kukuliu nemazai!
dziaugiuosi uz visus!
![]()
na man ir zada dicki, vis tikiuosi kad gal paklaida bus i mazaja puse? baisoka ka reikes isgimdyti drucki. pries tris savaites dare eko tai sake apie 3.6 kg jau yra. tai kiek per ta menesi priaugs tai nezinau bijau ir pagalvoti....
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai