2019.04.23 12:01 (prieš 7 m.)
Lapkritina parašė:
O ar yra vaikuciu kurie visiskai nieko nevalgo tik MP? 😕 jau nezinau ka daryti..svoris ant ribos o i burna nieko neykisu..absoliuciai
As vis dar maitinu mp ir buvau planavusi vaika auginti maitindama kiek imanoma sveikuoliskiau, be cukraus, druskos, pieno produktu ir mesos duoti kuo veliau. Bet, deja, mano mazyte labai jau gudri 😂🙈 vat ir man paskelbe bado streika, kai bandziau naminem savo kosemis maitinti. Tad teko keisti savo nuostatas. Zodziu dabar valgyti sutinka tik pati ir tik ne koses, o viska gabaliukais. Ir nori to, ko as planavau neduoti. Pvz, kiausiniene, varskes apkepa, ant griliaus keptus baklazanus ( nors pastaruosius gerai valgo ir su gy sviestu patroskintus), jautienos liezuvi ( zinau, kad per anksti, bet ji kazkaip neliko suzaveta ir nevalge presko skonio maltos paukstienos). Zodziu, vaikas nori skaniai ir ne per daugiausiai sveikai. Ir nezinau kiek tai sutapimas, kai taip stipriau pradejo valgyti, zymiai geriau miega nakti. Taip pat labai noriai valgo vynuoges, pomidorus, agurkus, bananus, kriauses ir pan., bet viskas turi buti gabaliukais ir jokio maitinimo. Gal ir jums taip reiktu pabandyti 🤔 o mano piena geria tarp maitinimu ir nakti.