Kviečiu jungtis prie rugpjūčio mėnesio mažylių
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.07.12)
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.09.02)
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.12.01)
Kviečiu jungtis prie rugpjūčio mėnesio mažylių
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.07.12)
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.09.02)
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.12.01)
Shantellute parašė:
Man antra foto kaip į gryba nešaneturit katės?
![]()
Tai va daktare irgi sako kad grybukas, bet cia panasu i visa puokste 😳 neturime jokio gyvuniuko...😳
IevaJ parašė:
Tai va daktare irgi sako kad grybukas, bet cia panasu i visa puokste 😳 neturime jokio gyvuniuko...😳
Nes esu iš draugės katės tokį žiedą parsinešus kaip antra foto
Tai gal tik alergija maistui, nors gal kitos susidūrė?
Gal patirsit kaip padėti vaikui pakakot? ;( pusantros paros stena, bet niekaip nepadaro. Valgo MP, PM ir va jau ketvirta diena kaip primaitinu. Dvi dienas valgė batatą, dvi - morkas. Tarp valgymų duodu vandens, geria noriai. Matyt dėl įvesto maisto viduriukai užkietėjo. Kasdien mankštinu, daviau colinox, purpsi, bet tik tiek... ;(
A-guste parašė:
Gal patirsit kaip padėti vaikui pakakot? ;( pusantros paros stena, bet niekaip nepadaro. Valgo MP, PM ir va jau ketvirta diena kaip primaitinu. Dvi dienas valgė bat…
Microlax ;) kartais tiesiog reikia. Morkos labai kietina paprastai ;)
A-guste parašė:
Gal patirsit kaip padėti vaikui pakakot? ;( pusantros paros stena, bet niekaip nepadaro. Valgo MP, PM ir va jau ketvirta diena kaip primaitinu. Dvi dienas valgė bat…
Mums labai padejo glicerino zvakutes
Mamulė_Mamulė parašė:
Microlax ;) kartais tiesiog reikia. Morkos labai kietina paprastai ;)
Turėjau tokią mintį, bet maniau, kad negalima. 🙈 bet turbūt nereikia pilnos dozės? (Čia ateičiai, nes tik parašiau į forumą ir po minutės prikrovė 😁😁😁)
O jis taaaaip skaniai tą morką valgo, kad man net baisu... tik neduodu, tai rėkia ir žiojasi, tipo mama, duok dar 😁
A-guste parašė:
Turėjau tokią mintį, bet maniau, kad negalima. 🙈 bet turbūt nereikia pilnos dozės? (Čia ateičiai, nes tik parašiau į forumą ir po minutės prikrovė 😁😁😁)
…
Aš naudojau glicerino žvakute, tai po 10 sekundžių padarė, buvo gal 5 paras nekakojes. Microlax sakyčiau krastutiniu atveju. Taip gyd sakė.
A-guste parašė:
Mes kai buvome pas daktarytę jei būtų problemų su viduriukais sakė obuolys keptas orkaitėj labai padeda. Bet mes dar su primaitinimu nepradėjom. Turbūt tempsime iki 6mėn.