leila123 parašė:
Liaukitės tikrai !Su vyru tik aiškiai pakalbėti reikia ,papasakoti argumentuotai kaip ir kodėl toks elgesys kenkia jūsų vaikui. Jūsų vyras turėtų turėti visokių…
Oi, tą norą įtikti labai pastebiu. Aš jam seniai sakau, kad tu iki siol esi tas vargšas vaikas, norintis bet kokia kaina gauti mamos pripažinimą ir meilę, niekada negavęs ir vis dar negaunantis. Supranta jis mane, sutinka, bet įsivaizduoju kad jam tai irgi pakeisti sunku.
Ką pastebėjau po šio savaitgalio ir mūsų pokalbio - tapo daug švelnesnis su mūsų dukra, nes turi jis giliai iaugusį supratimą, kad vaikas turi paklusti besąlygiškai, kaip jį mama auklėjo. Ir vis uzrėkia ant vaiko- bet po keliu pokalbių ir mano siųstų straipsniu apie rėkimo žalą labai stengiasi susivaldyti. O šia savaitę išvis - abu ištisai apsikabinę, mamos nebereikia

nuo pat pradžių puolė, kad aš jos sūneliui netinkama, net kai pirmą kartą nusivežė mane į svečius. Sakiau nevažiuosiu daugiau. Kai po pusmečio kažkur pastojau (vaiką ekspromtu sugalvojom abu, norim, davai, susituokti spėsim, iškart ir užkibo
Metai iš metų vis bandė mus kiršinti, prigalvodavo neįtikėčiausių istorijų. Galiausiai suokė mirštanti 4 stadijos vėžiu, kad galėtų pasidaryt tyrimus mūsų mieste ir taip susitikti. @#€&! Jaučiau visu vidumi, kad vėl kažką trina, ir buvau teisi. Nenumirė iki šiol, stebuklingai gi išgijo visatos pagalba, kai su tokiais tyrimais, kokius vaidino, žmonės gyvena tik kelis mėnesius geriausiu atveju
Per karantinus ir va dabar, karą, išlindo visa vata jos
Ir iki šiol tęsiasi, kad jei vyras kažką pasako priešingai ar ilgai nenuvažiuoja - miršta