Milda 1984 parašė:
Niekuti, o ko jūs mane auklėjate?
Nes mes esam grupė ne perdėm laimingų moterų, kurios šeštadienį renkasi nagrinėti, kas ką įžeidė
Milda 1984 parašė:
Niekuti, o ko jūs mane auklėjate?
Nes mes esam grupė ne perdėm laimingų moterų, kurios šeštadienį renkasi nagrinėti, kas ką įžeidė
Niekutis parašė:
Nes mes esam grupė ne perdėm laimingų moterų, kurios šeštadienį renkasi nagrinėti, kas ką įžeidė![]()
Tai tada ir aš dėl to
puikus apibudinimas
Milda 1984 parašė:
Taip, vaikams yra labai sunku pripažinti tėvų klaidas, kai tėvai narcizai. Jei anyta yra tokia, vadinasi jūsų vyras yra auka ir turi nemažai vaikystės traumų. Jam r…
Jei atvirai, tai dėl to ir kreipiausi į psichologą - išsiaiškinti ar su manim čia kažkas negerai, ar su aplinka, kurioje esu. Psichologės atsakymas buvo vienareikšmiškas - iš visos šitos šutvės, man mažiausiai reikalingas psichilogas
Aš labai stengiuosi suprasti savo vyrą, bet viskam yra ribos. Visi iš šono mato, kokie jo tėvai manipuliatoriai, bet jis pasirinko to nematyti
O, kad ir kaip gaila, bet tokia aplinka paveikė ir mane, nes tiesiog neįmanoma šitiek metų tame gyventi ir nesugesti. It taip, kartais ir aš manipuliuoju, nes kitaip tiesiog neįmanoma - vyrui manipuliavimas atrodo normalus dalykas, o atviras pokalbis ir savo savijautos ar lūkesčių išsakymas - psichologinis smurtas 🤷♀️
Milda 1984 parašė:
Ar aš rašiau, kad ji tylėjo? Būtent taip ir pasakė - "aš apsirengiau, vaikui karšta, kuok man jį, einu į lauką ir ten jūsų palauksiu", paėmė iš rankų vaiką ir išėjo…
nerašėt, kad tylėjo, nerašėt, kad kalbėjo. Cituoju (nes labai mėgstat, kad jūs cituotų): tai miciutė (kuri jau buvo apsirengusi) paėmė vaiką iš rankų ir išėjo su juo į lauką, kol tėvai apsirengs. Tad pati vis perkuriate arba nedakuriate savo istorijas
Barbarbar parašė:
nerašėt, kad tylėjo, nerašėt, kad kalbėjo. Cituoju (nes labai mėgstat, kad jūs cituotų): tai miciutė (kuri jau buvo apsirengusi) paėmė vaiką iš rankų ir išėjo su ju…
Arba jūs preziumuojate ir darote skubotas išvadas, neturėdama pakankamai informacijos.
Milda 1984 parašė:
Arba jūs preziumuojate ir darote skubotas išvadas, neturėdama pakankamai informacijos.
informacijos neturima, kai jos nepateikiama, tada ir preziumuojama. Ar ne tą patį darote su kitų žmonių pasisakymais?
lguc parašė:
Jei atvirai, tai dėl to ir kreipiausi į psichologą - išsiaiškinti ar su manim čia kažkas negerai, ar su aplinka, kurioje esu. Psichologės atsakymas buvo vienareikšm…
Nenorite kartu eiti pas psichologą? Manipuliacija jam labai kenkia ir labai negerai darote juo manipuliuodama. Man užtruko, kol išmokau nemanipuliuoti, nes kitaip nemokėjau bendrauti. Atrodė normalu, kol pati neapsilankiau pas psichologą.
lguc parašė:
Jei atvirai, tai dėl to ir kreipiausi į psichologą - išsiaiškinti ar su manim čia kažkas negerai, ar su aplinka, kurioje esu. Psichologės atsakymas buvo vienareikšm…
Gal ir pati suprantat, bet jūs tikrai neprivalote būti jo 'išgelbėtoja' nuo tevu manipuliacijų.
Kol jis to nesupras, kol jam taip tinka, tol niekas nepasikeis.
Beje, viskam yra priežastis, kodel butent jūs išsirinkot sau tokį vyra, nes pagrinde šiais laikais visada aišku su koku 'fruktu' gyvensim...
PS pati turiu netobulą vyrą, bet visas jo neigiamas savybes žinojau ir tada, tačiau pasirinkau pati.
lguc parašė:
O kaip jūs pati žiūrite į jo norą skirtis ir kaip ketinate elgtis?
O aš labai nepavydžiu tokios situacijos. Maniškiai irgi pasake, kad jie savo namuose ir darys ir sakys ką tik nori. Suprask turi teise mane įžeidinėti ir žeminti.
Sustojus akimirkai pagalvojau ką aš galiu padaryti šioje situacijoje. Ir supratau, kad nieko. Nu ne auklesiu, nesibarsiu ir neaiskinsiu, kad taip negalima. Jų teritorijoje aš negaliu nieko pakeisti. Todėl nusprendžiau, kad ten mano kojos nebus. Ir žinokite jau man dzin, ką jie galvoja. Pas mane tegul užsuka, bus visada maloniai sutikti ir pavaišinti (nes kitaip nemoku). Bet aš irgi žaisiu pagal jų taisykles. Čia mano namai. Todėl aš sprendžiu ką sakau, darau ir t.t.
Nu ir nevažiuoja 😅 nes gi nemalonu pasišiukšlinus, akys nuleidus atvažiuoti. Atsiprašyti juk niekada neišdrįs. Na ir tegul. Vyras mane palaiko, su tėvais pokalbis buvo. Jis jų nepakeis, bet jie išlieka jo tėvais.
Bet jei man pagrasintu skirybom, tai matyt sukrauciau jam lagaminus. Tokiais dalykais nesisvaidoma, negrasinama.
Ačiū D su mano vyrų viskas ok.
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai