2017.02.21 10:08 (prieš 9 m.)
Mano anytos paskutinis perliukas. Kaip pasakojau, buvo mano vyro gimtadienis ir anyta jam parašė sms, kad jis atvažiuotų pasiimti dovanos. Vyras nevažiavo, tai penktadienį, kol aš buvau darbe, ji pati atvažiavo pas mus į namus ir atvežė dovaną. Su vyru esam beveik 6 metus kartu, tai per tą laiką ji gimtadienio proga nieko nedovanojo nei vyrui, nei man. Šį kartą atvežė vyrui 100 Eur, saldainių dėžutę, alkoholinių gėrimų rinkinuką, ir kuponą kur patys galim pasirinkt kokią nors nakvynę, masažus, vakarienę ir pan. Tai buvo vaaaaau
Juokėmės su vyru, kad atvežė dovaną už visus 6 metus
Arba kaip vyras sako, mato, kad nebendraujam (jau virš metų su ja nesimatėm), tai norėjo dabar geriausiai iš visų sveikinusiųjų pasirodyt
Sakė pabuvo gal 20 min. ir išėjo, kalba visai nesirišo tarp mamos ir sūnaus. Aj, dar vėl pamelavo sūnui, kad ji man skambino, bet aš nekeliu, neva va kokia aš bloga. Tai vyras pasakė, kad nustok meluot, nes net signalo nėra skambinant J numeriu, nes tas numeris jau daugiau kaip pusę metų neegzistuoja. Tai ta tik pamykčiojo... Dabar taip nelaukiu, balandį vyro sesės 18-tas gimtadienis, gegužės mėnesį anytos. Net krato mane vien pagalvojus, tikiuosi nebus net jokių kvietimų į tuos gimtadienius.
O kalbant apie vaikų tampymus... Atsimenu, buvom pas vyro gimines, ir kaip mano anyta tampė vyro pusbrolio 2 metukų dukrytę, pasiėmus ant rankų ten ją visaip sūpavo, mėtė, kilnojo, ir ištysai bučiavo ir kandžiojo į skruostukus... Galvojau apsivemsiu. Jeigu svetimą vaiką taip tampo, kas bus su savais anūkais... Jau dabar suvokiu, kad nenorėsiu jos prisileist.