Sveikos kai suzinojau, kad laukiuosi as vis dar jauciausi toooks vaikas, nors man tuoj 30
ir man viena mintis buvo: Dieve, kaip as galiu kazka padoraus uzaugint, jei dar pati esu visai mazyte
zinoma prie sios busenos ko gero nemazai buvo prisideje ir mano tevai, bei vyras, kurie skaite, kad sita moteris vis dar yra nesubrendusi mergiote, neskaitant to, kad darbe uzemiau rimtas pareigas
ir taip.. vaiko kudikyste, asmeniskai man buvo kazkoks pragaras.. man reikia rupintis ne tik savim, bet ir kazkokia salia rekiancia lele.. ir kad ir kaip as besistengdavau, bet visad maciau, kad mano poreikiai visada budavo auksciau jo. Aisku dabar gal kartais ir liudna pasidaro, kad taip elgiausi, bet.. nuo kokio 9 men mes pradejome susisneketi
o dabar vaikas tavo vienas geriausiu mano draugu
ir zinote kodel?? todel, kad mus domina (ir tikiu ateityje domins) tie patys zaidimai
nu man tikrai idomu yra statyti lego ir vazyneti pulteliu valdoma masina. Aisku buna silpnybes akimirku ir as stveriu pulta rekdama: Duok, man, nes tu nemoki. Bet manau tai laikina
Jauciu, kaip manyje vel atgimsta tas vaikas, kuris buvo pasislepes uzgriuvus kudikio rupesciams. Tik gimus vaikui as labai verziausi kuo greiciau grizti i darba, bet dabar jau galvoju, kad visai nebenoreciau, kasdien keltis 7 vaziuot 50km i darba, vel aukleti visus darbuotoju, taisyti ju klaidas ir spresti problemas. Nors zinoma teks, bet tai jau nebe taip vargins, nes zinosiu, kad po sunkios dienos nusimetusi aukstakulnius, galesiu atsisesti sau ramiai ir sukonstruoti koki lego ninjago

- Straipsniai
- Vaiko sveikata
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Vaiko higiena
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida