ViGin parašė:
Moterys, reikia pagalbos, ar per Mariną dar galima atlikti Kir tyrimą? Jei taip, gal kuri kontaktus turi? Nepamenu gerai ar niekas nepasikeitė 🤔
Jau nebeveikia šita "nuolaida". Arba pigiau i LV vykti, arba pilna kaina LT
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįViGin parašė:
Moterys, reikia pagalbos, ar per Mariną dar galima atlikti Kir tyrimą? Jei taip, gal kuri kontaktus turi? Nepamenu gerai ar niekas nepasikeitė 🤔
mexica parašė:
Aš gal labiau ne dėl nuolaidos ir kainos, bet apskritai kur pasidaryti šį tyrimą 🙂 Kažkaip nelabai randu ar nemoku ieškoti. Čia kreiptis į Synlab ir jie nukreips? O Rygoje kurioje klinikoje? Lyg ir randu Ivf Riga jog daro
ViGin parašė:
Aš gal labiau ne dėl nuolaidos ir kainos, bet apskritai kur pasidaryti šį tyrimą 🙂 Kažkaip nelabai randu ar nemoku ieškoti. Čia kreiptis į Synlab ir jie nukreips? O…
Tai visuose Synlabuose galima padaryti tyrimą
425 eur berods mokėjau
ViGin parašė:
Aš gal labiau ne dėl nuolaidos ir kainos, bet apskritai kur pasidaryti šį tyrimą 🙂 Kažkaip nelabai randu ar nemoku ieškoti. Čia kreiptis į Synlab ir jie nukreips? O…
Tai jie nenukreips. Pas juos galima pasidaryti šitą tyrimą. Jie lyg į Vokietiją siunčia. 🤔
Arba galima, jei patogu, vykti į Rygą IVF kliniką užsiregistravus per vieną iš koordinatorių. 🙂
Pineapple23 parašė:
o kokios pas jus bedos? Nes ji tik ginekologe![]()
Nustatytas neaiskios kilmes nevaisingumas. Ir nieko neranda daugiau. Negali paskirti nemokamo ivf nes laiko truksta. Bet visiskai nekimba nestumas
Anelle parašė:
Gal kuri vartojote Cutaquig? Gyd sakė leistis į užpakalį, o ant lapelio parašyta leisti į paodį, tai dabar likau pasimetus...
Man irgi sake i raumeni ji leisti
Anelle parašė:
Gal kuri vartojote Cutaquig? Gyd sakė leistis į užpakalį, o ant lapelio parašyta leisti į paodį, tai dabar likau pasimetus...
as leidziuosi. poodis sedmenu dazniausia storas yra, leidziuosi kazkur su 1.5 cm adata, tai man gaunasi i poodi leidziant i sedmenis. bet siaip jokio skirtumo, jo tokia substancija, kad susirezorbuos vis tiek, auksciau ar giliau leisite audiniuose.
Pineapple23 parašė:
Man irgi sake i raumeni ji leisti
mexica parašė:
as leidziuosi. poodis sedmenu dazniausia storas yra, leidziuosi kazkur su 1.5 cm adata, tai man gaunasi i poodi leidziant i sedmenis. bet siaip jokio skirtumo, jo …
Ačiū, nuraminot 😊 nes tame lapelyje tiek prirarašyta visko apie trombų susidarymą ir pan, kad pasidarė baisu jei ne ten susileisiu ir kažkaip blogai gausis
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai