Shine_ parašė:
Sveikos. Gal kuri gimdėte čia neseniai ir po gimdymo pasiprašėt tos geresnės palatos? Kokia paros kaina?
Jūs pirmiausiai paprašykite tokios palatos,ir jei nebus didelis užimtumas tikrai tokią ir duos nemokamai
Josvainių g. 2, KaunasShine_ parašė:
Sveikos. Gal kuri gimdėte čia neseniai ir po gimdymo pasiprašėt tos geresnės palatos? Kokia paros kaina?
Jūs pirmiausiai paprašykite tokios palatos,ir jei nebus didelis užimtumas tikrai tokią ir duos nemokamai
Gustaa parašė:
Nemokamai tai kaži ar duos? Ar kažkam yra davę? Nes aš prašiau, buvo laisva, davė, bet mokėti reikejo
Kulverstuka parašė:
Nemokamai tai kaži ar duos? Ar kažkam yra davę? Nes aš prašiau, buvo laisva, davė, bet mokėti reikejo![]()
Aš irgi galvoju,kad nemokamai jų niekas nedalina
Gal galite pasidalint kiek mokėjote? Nes prieš 5metus jeigu neklystu apie 35e para kainavo 🤔
Shine_ parašė:
Aš irgi galvoju,kad nemokamai jų niekas nedalina![]()
Gal galite pasidalint kiek mokėjote? Nes prieš 5metus jeigu neklystu apie 35e para…
Aš mokėjau 15€ už parą.
Kulverstuka parašė:
Aš mokėjau 15€ už parą.
Čia ta palata kur lova dvivietė? Nu tai papigiai 😀 Pažįstama šiais metais Klinikose gimdė,tai pasiemė privačią,para 50e 🤔
Shine_ parašė:
Čia ta palata kur lova dvivietė? Nu tai papigiai 😀 Pažįstama šiais metais Klinikose gimdė,tai pasiemė privačią,para 50e 🤔
Taip, ta kur lova dvigulė. Tik į ją kaip suprantu po cezario neguldo (nes gal kad sunkiau atsikelti iš jos), bet aš prieš einant gimdyti sakiau kad jeigu laisva ta palata tai norėsiu jos, ir kad ir po cezario buvau, dave ja. Klinikose visada kiek žinau brangiau būdavo.
Kulverstuka parašė:
Nemokamai tai kaži ar duos? Ar kažkam yra davę? Nes aš prašiau, buvo laisva, davė, bet mokėti reikejo![]()
Aš kalbu apie palatą su jūsų vadinamais extra patogumais - dušu,wc. Jas tikrai duoda nemokamai, gulėjau jose 2 kartus. Tik čia ne tos su dvigule lova
makarovaite parašė:
Sveikos pirma karta gimdysiu ir pasimetus kur gimdyti renkuosi tarpk Kauno kliniku ir 2ligonines kokios butu jusu rekomendacijos ir patirtys tarp siu dvieju ligo…
Antroje kauno ligoninėje, visos po viena guli ir yra lova vyrui, jei lieka vyras, reik mokėt 7eur , jei norite privačios šeimyninės, tai ji lyg 25eur, bet privati šeimyninė, tikrai ne tokia kaip klinikose, klinikose vyrui išskleidžiamas fotelis, o moteris guli vienvietėje lovoje. Tuo tarpu 2ligoninės palatoje dvigulė didelė lova ir tikrai patogi, plius lovytė mažyliui yra jei nenorite guldyt toj pačioj lovoj. Visi patogumai, dušas,wc, šaldytuvas su kamera, mikrė, virdulys. Taip pat 2ligoninėje visos gimdyklos atnaujintos, kai kurios turi dušus, kai kurios vonias, erdvios lb gimdyklos, nepalyginsi su klinikų 🥲
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai