saulyte989 parašė:
Smagu mum visiems🤗
Wow 😍 nerealiai... 😍 Kokia jūs šaunuolė. Pagarba ❤️🙏 Pačios didžiausios sėkmės jūsų šeimynai ❤️😇🙏
saulyte989 parašė:
Smagu mum visiems🤗
Wow 😍 nerealiai... 😍 Kokia jūs šaunuolė. Pagarba ❤️🙏 Pačios didžiausios sėkmės jūsų šeimynai ❤️😇🙏
sveikute pas mane siuo metu situacija labai sudetinga . norisi kitu moteru nuomones ka mano situacijoje darytu jai galite pagelbekit patarkit ... o situacija tokia ( pries puse metu turejau vaikina gyvenom bandem vaikuti daremes tyrimus ejome per kalnus kopas ir kalnynus gavosi taip kad jis vaiku nebegali tureti visa itampa depresija stresas pasuko skyrybu atzvilgiu ... po gero menesio atsirado kitas vaikinas viskas lyg ir buvo neblogai visa pradzia bet ... vat butent bet ... suzinojau kad jis vis del to yra vedes zodziu su buvusia neissituokes nors jau metu metus jokiu santykiu nera telike finansiniai dalykai kuriu niekaip jie nesugeba isspresti skyrybu atzvilgiu bet as zinojau kad jis turejo buvusia su dviem vaikais bet galu gale as suzinojau kad jis neissituokes tai mane sokiravo istikruju o po keliu savaiciu suzinojau kad as nuo jo laukiuosi vaikelio ... ) tad ir nezinau ka nuspresti vis del to jau mano amzius 34 metai plius tai butu antras vaikelis mano gyvenime be to taip visada norejau dvieju vaikeliu . viena uzsiauginau nuo maziuko pati bet dabar as laukiuosi ir visa si situacija mane glumina nes as esu meiluze neissituokusio vyro ir dar nuo jo laukiuosi . gimdyt ar ne ? gimdyt ir bandyt antra uzauginti ar tiesiog darytis valyma ir bandyt toliau dziaugtis gyvenimu ?
Spokas892010 parašė:
sveikute pas mane siuo metu situacija labai sudetinga . norisi kitu moteru nuomones ka mano situacijoje darytu jai galite pagelbekit patarkit ... o situacija toki…
Bet aš kaip suprantu tas vyras tik teisiškai neišsituokęs? Jis su žmona negyvena kartu ir neveda bendro ūkio jau visi metai? Tai pričiom jūs meilužė vyro kuris gyvena vienas ir vienas tvarkosi savo reikalus?
Deja kartais teisiniai dalykai užtrunka ilgiau nei mes norėtume. Gal ta jo "žmona" irgi jau senai su kitu gyvena. Teismo procesai tikrai užtrunka labai ilgai, ypač jei kažkuris dėl kažko nesutinka.
Aš pati esu išsituokusi. Taip pat antrus santykius pradėjau, kol dar teisiškai nebuvom išsituokę. Bet aš juk nejau į naujus santykius gyvendama su vyru. Vis dėl to skyrybos įvyksta primiausiai fiziškai, o teisiškai tai gali užtrukti itin ilgai. Negi žmogus negali gyventi gyvenimo kol tie popieriai nesutvarkyti?
Kad jau klauset ką darytume jūsų vietoj, tai aš asmeniškai ir gimdyčiau ir pabandyčiau santykius su tuo vyruku. Ir jokiais būdais nelaikyčiau savęs meiluže
Spokas892010 parašė:
sveikute pas mane siuo metu situacija labai sudetinga . norisi kitu moteru nuomones ka mano situacijoje darytu jai galite pagelbekit patarkit ... o situacija toki…
Gimdykit, aišku. Tikrai vaikutis svarbiau uz tą melagį. Mano patirtis kazkuo > jūsų panaši, dabar džiaugiuosi 4 mėnesių kūdikeliu
Spokas892010 parašė:
Paskambinkite Rūtai, tel. 860357912, ji dirba Krizinio ( neplanuoto) nėštumo centre. Pasikalbėtsit, po to pati spresit ką daryt. Dabar svarbiausia siuo momentu sulaukt realios pagalbos. Atsitraukti iš iš esmės pažvelgti į susidariusią situacija. Pagalbos sulauksite. Ne tik emocinės. . . Ten jus girdės. O tai yra svarbiausia. Girdėti ir suprasti, ko iš tikrųjų norite Jūs.
Sėkmės jums! :*
Spokas892010 parašė:
Jei pasidariusi valymą, dziaugsites gyvenimu, tai valykites
Bet iš posto suprantu, kad turbūt nesidziaugsite. Įdomiai rasote: kaip suprantu, tas vyras faktiškai gyvena atskirai nuo žmonos? Jie neveda bendro ūkio? Tai kokia dar "meilužė"? Aš pati su skyrybų bylomis dirbu, tai jos kartais po 4 m. užsitęsia. Nėra taip, kad užsimanei ir išsiskyrei kita dieną. Bet kokiu atveju siūlau nurimti. Tada ir sprendimas savaime ateis.
AgotukasM parašė:
O ką siūlo vyras? Kada ruošiasi skirtis?
Kaip suprantu vyksta teisminiai procesai. Negluminkit moters. Vyras išsiskirs ir viskas bus gerai.
Mano vyras irgi nebuvo išsituokęs teisiškai, nors jau negyveno daugiau kaip metus laiko su savo ex. Dar užtruko visus metus skyrybos, mes tuo metu gyvenome jau kartu. Teismo procesai vilkinosi,nes moteris juos vilkino. Bet išsiskyrė. Tuo metu kai skyrėsi-pastojau..ir deja nepriėmėm tinkamo sprendimo, dabar gailiuosi dėl to. Bet laiko neatsuksi. Tad tikrai gimdyk , nes vėliau visą savo gyvenimą grauši save,kad nesugebėjai apginti savo kūdikėlio. Sėkmės!💐
eglepaulina parašė:
Kaip suprantu vyksta teisminiai procesai. Negluminkit moters. Vyras išsiskirs ir viskas bus gerai.
Na autorė nerašo kad vyksta teismo procesas. Tik kad nepasidalina turto rašo.
Gal jis eilinį kartą meluoja? Kodėl ji jaučiasi kaip meilužė? Gal įtaria kad vyras net nesiruošia skirtis
AgotukasM parašė:
Na autorė nerašo kad vyksta teismo procesas. Tik kad nepasidalina turto rašo.
Taigi jis daug metų negyvena ir skyrybos tik dokumentai, kurie tikrai užtrunka sutvarkyti ypač jei dėl kažko nesutaria. Juk sakė, kad bendro ūkio nėra su ta "žmona".
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai