Ocean Ni parašė:
♥️♥️♥️
❤️❤️
Ocean Ni parašė:
♥️♥️♥️
❤️❤️
Sirdute377 parašė:
Aciu, viskas puikiai! As jau kaip kengura lakstau 😂, cezario kaip nebuta. Tik svoris nepbai nori kristi 🙄 ir riesus abu skauda kaip ir nestumo metu. Sunkiai galiu p…
O kas per riešų skausmas ?
Max. parašė:
O kas per riešų skausmas ?
Nezinau kaip tiksliai vadinasi, bet abu riesus skauda . Viena 30 nestumo sav pradejo skaudeti , kita 35 sav. Mano Gina's sake, pagimdysi, praeis. Kol kas jokio pagerejimo🙄 tiesiog net nieko kelti nereikia, lankstant rankas irgi skauda.🙄
Riesige kanalo sindromas. Kazkaip taip vadinadi
BJAA parašė:
Mielosios palaikytojos, gimem po 12 val sarėmių, išsikankinau max, be jokių vaistukų, bandėm tempti kiek galim.
Sveikinu!!! Nuostabios žinios, kad berniukas tikras drūtuolis ir pats viską stengiasi daryt ♥️
Sirdute377 parašė:
Nezinau kaip tiksliai vadinasi, bet abu riesus skauda . Viena 30 nestumo sav pradejo skaudeti , kita 35 sav. Mano Gina's sake, pagimdysi, praeis. Kol kas jokio page…
O taip, žinau ką jaučiat 🙈 man dešinį riešą siaubingai skaudėjo iki kol vaikui 5mėn nesuėjo. Kaip chirurgas ir pasakė, pradėsit mažiau nešiot, kaip mat pagerės 🙈
SunMoon parašė:
O, kodel jums CP?
Saunuolė jus🥰 stipruolis berniukas 🥰
Cpo šiaip buvo nusiteikę daryti nes pirmas cpo buvo ir plius dar sėdėjo jis dupciuku įlindęs kur reikia.
Paskutinę minutę tikrino ar apsisukęs, nes būtų leidę pačiai gimdyti, o po tiek iškankintų sarėmių jau ir pati norėjau be cp, tik greičiau išstumt ir viskas. Būtų buvę paprasčiau, o va dabar po operacijos... bet šiaip viskas labai puikiai, jau vakar čia visur daug vaiksčiojau, visi stebėjosi, kad be vežimo tiek judu
Einu mažyliui priešpienį nutraukti ir tikiuosi jis laikosi puikiai
Sveikos, kada pasakėte apie savo nėštumą aplinkiniams? Aš laukiuosi 13 savaičių, jau atliko didįjį echoskopą. Vyras nori pranešti savo mamai, o aš tokios nuomonės, kad ateis laikas ir apie nėštumą pati sužinos. Mano vyrui atrodo neteisinga, kad mano mama jau žino, o jo ne. Bet mano mama man geriausia draugė. Jai išisipasakodavau visus sunkumus einant IVF keliu, nes tiesiog negalėjau savyje visko laikyti. O kažkaip anytai sakyti nesinori, nes viskas labai trapu, esu kupina baimių, kadangi buvau kartą pastojusi natūraliai, bet deja būtent didžiojo echoskopo metu sužinojau, kad širdelė neplaka. Tai po tokios nesėkmės jaučiausi geriau, kad apie nėštumą dar mažai kas žinojo. Beje, apie tai, kad ėjome IVF keliu taip pat aplinkiniams nesakėme.
Ką manote jūs? Suprantu, kad vyras nori pasidžiaugti su savo mama, bet man atrodo, kad kol kas geriau džiaugtis tyliai.
Wella1234 parašė:
Sveikos, kada pasakėte apie savo nėštumą aplinkiniams? Aš laukiuosi 13 savaičių, jau atliko didįjį echoskopą. Vyras nori pranešti savo mamai, o aš tokios nuomonės, …
Na mano nuomone nėra sąžininga, kai jūsų mama žino, o vyro ne, manau jam labai skaudu
Wella1234 parašė:
Sveikos, kada pasakėte apie savo nėštumą aplinkiniams? Aš laukiuosi 13 savaičių, jau atliko didįjį echoskopą. Vyras nori pranešti savo mamai, o aš tokios nuomonės, …
Aš sutinku su Angel22. Tikrai atrodo nesąžininga, vyras su savo mama irgi gal labai artimas, taip pat kaip ir jūs su savąja.
Wella1234 parašė:
Sutinku su kitom kad nesąžininga kad viena puse žino o kita ne
mes tevams pasisakėme gan anksti, apie 6 nėštumo savaite, o vat kiti šeimos nariai jau sužinojo nuo 10 sav iki dabar dar kai kuriems pasakojam
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai