Shmurka parašė:
Reiskias reiks palaukt ginekologes apziuros. Aciu!
Butinai pasirodykit. Laikykites ir uzuojauta 🙏
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįShmurka parašė:
Reiskias reiks palaukt ginekologes apziuros. Aciu!
Butinai pasirodykit. Laikykites ir uzuojauta 🙏
Shmurka parašė:
Sveikos mamytes, netekau vaikelio 22sav, teko skatinti tabletemis ir gimdyti paciai. Man 36m ir tai buvo mano pirmas nestumas. Atrodo praejo tik 2sav nuo visos tos …
Labai jus užjaučiu
aš 20tą savaitę sužinojau kad mažiuko širdelė nebeplaka ir irgi turėjau gimdyti ligoninėj. mes neplanavom, kol neišsiaiškinom iki galo kad nutiko. Kai jau buvo aišku kas nutiko ir ką daryti jei vėl pastočiau, pradėjom vėl planuoti po kokių 5 mėnesių. Iš pradžių norėjau iš karto, tik ta montimi gyvenau. Bet paskui supratau, kad reikia laiko išgedėti. Dabar deja jau metus nepastoju :/ O ar žinote kas nutiko ir kodėl taip nutiko?
Shmurka parašė:
Sveikos mamytes, netekau vaikelio 22sav, teko skatinti tabletemis ir gimdyti paciai. Man 36m ir tai buvo mano pirmas nestumas. Atrodo praejo tik 2sav nuo visos tos …
Užuojauta Jums, laikykitės 🙏❤️ Aš taip pat patyriau vėlyva persileidima 17sav+3 gruodžio 18d. Apie 5h ryte nubego vaisiaus vandenys, o su skatinamaisiais apie 19h vakare persileidau. Pradėjom planuot po pirmų mm. Apsilankiau pas gine iskart po menesiniu, leido planuot. Bet kolkas nepavyko pagaut gandru. Buvau dar pas kita gine pries kelias dienas, tai sake antras nestumas jau tures but itrauktas i rizikos grupe, kadangi persileidimas ivyko jau po 12sav tai persileist vel panasiu laiku tikimybe dideja, bet nebutinai taip ir turi but. Tai siek tiek bijau, kad nepasikartotu toks pat scenarijus... 😔
Evitaa parašė:
Užuojauta Jums, laikykitės 🙏❤️ Aš taip pat patyriau vėlyva persileidima 17sav+3 gruodžio 18d. Apie 5h ryte nubego vaisiaus vandenys, o su skatinamaisiais apie 19h v…
Jums taip pat uzuojauta del netekties ❤️ man praktiskai skatino tabletemis 48 valandas, tada 8 ryto nubego vandenys ir 10val pagimdziau. Aisku neatsidalijo placenta, tai veze i operacine vakuumui ir abrazijai.
Pas mus buvo nutrauktas nestumas, del vaisiaus igimtos sunkios plauciu ligos. Tikiuosi daugiau tai nepasikartos, nes sake labai retas atvejis.
Laumme parašė:
Labai jus užjaučiuaš 20tą savaitę sužinojau kad mažiuko širdelė nebeplaka ir irgi turėjau gimdyti ligoninėj. mes neplanavom, kol neišsiaiškinom iki galo kad nut…
Musu leliui buvo 3 tipo igimta plauciu cistine adenomatozine malformacija. Buvo variantas gydyti su vaistais, kurie didino sveika plauciu audini, tik deja tokio nesimate. Jei tai butu buves 1 ar 2 tipas, dar butu buve sansu, bet 3 tipas nesuderinamas su gyvybe. Plauciu donora gaut yra labai sunku, o ypac vaikui. Tai yra praktiskai neimanoma. Pasitarem su visais apziurejusiais daktarais ir priemem nelengva sprendima
Emaa parašė:
Labas, merginos, užjaučiu visas, kurios turėjote nelaimes.. Deja, bet taip nutiko ir man. Pasirodžius kraujo, nuvykau į priėmimą ir ten po apžiūros išgirdau širdį v…
Mna liepė būtinai nenustoti gerti foli.
Sveikos, uzjauciu naujokes, labai gaila Ir liudna del siu istoriju. Bet linkiu sekmes. As Po savuju lapkr men Ir vis bandau pastoti taciau nepavyksta, net ciklas sutrumpejo is 31 d pasidare 26 jau keletas men. Gal isibalansavo kas, manau reiks hormonus pasitikrinti papildomai. .. pagalvojau dbr , anksciau neminejau, kaip nesmagu Kai kiti nesupranta, na nezino gal kaip padet ka sakyt matyt. Turiu jau dukra. Sako dziaukis ja kad bent turi, jei viena turi tai ir kitas atsiras. O as jauciuosi kad negaliu vien tuo dziaugtis, deja, Ir tie buvo Mano mazi stebuklai, kaip galiu juos lygint su kuo. Ir be to Sako kad VA viena turi tai ir kito sulauksi. Bet buna kunas pasikeicia, Ir nebesulauki. . Ai atleiskite, matyt mm netoliese vel, jautresnes mintys..
kaktuse90 parašė:
Sveikos, uzjauciu naujokes, labai gaila Ir liudna del siu istoriju. Bet linkiu sekmes. As Po savuju lapkr men Ir vis bandau pastoti taciau nepavyksta, net ciklas su…
As ir nezinau ko man tiketis dabar po sito praradimo. Jus bent dukra turite, o as pagimdziau vaika ir jo neturiu. Labai tikiuosi, kad susilauksim bent vieno vaiko
Šarlotė@ parašė:
Mna liepė būtinai nenustoti gerti foli.
Bet paminėjote, kad toliau planuosite? Nes aš nepaminėjau.. Kaip jums sekasi? Berods mačiau, kad kitoje grupėje rašėte seniau, kad pavyko pastoti po kelių nesėkmingų bandymų?
Emaa parašė:
Bet paminėjote, kad toliau planuosite? Nes aš nepaminėjau.. Kaip jums sekasi? Berods mačiau, kad kitoje grupėje rašėte seniau, kad pavyko pastoti po kelių nesėkming…
Taip, jis būtinas kia planuoji toliau. Nors man sakė padaryti pora mėn pertrauka, bet foli vistiek gerti. Aš planuoju vis dar toliau, dar nepavyko, bet buvo tik pora aktyvių bandymu ciklu,tai tikiuosi, kad ilgai laukti nereikes ❤️
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai