Tiesiog Olga30 parašė:
matuoju saziningai 😅🤦♀️
Koks gražus grafikėlis 🥰 labai labai
Tiesiog Olga30 parašė:
matuoju saziningai 😅🤦♀️
Šarlotė@ parašė:
Aciu pati nesitikejau kad bus tooks🥰 vilciu suteikia buvau pas gine mate dominuojantis foli 18 mm ir endometriumas geras 13mm, tai va salaviju arbata pagelbejo su ginekologes stebejimu☺️
secret996 parašė:
O tai jūs taip sąžiningai ir atsikeliat tuo pačiu metu? Ar būna kada pabundat tada ir matuojat?
As saziningai keliuos 6 ryto matuoju ir einu savo reikalu daryt ☺️
Tiesiog Olga30 parašė:
As saziningai keliuos 6 ryto matuoju ir einu savo reikalu daryt ☺️
Nu blemba reik prisiverst ir man. Daugiau ir laiko atliktų sau su rytu laisvu tokiu 😅
secret996 parašė:
Nu blemba reik prisiverst ir man. Daugiau ir laiko atliktų sau su rytu laisvu tokiu 😅
As pries tai tikrai ne saziningai matavau o sikart daviau sau velniu ir gine sake stebet nes labai didele sau programa pasidariau ne tik bkt bet ir mytiba, sportas, joga, sokdyne nu zodziu ☺️😅
Tiesiog Olga30 parašė:
As pries tai tikrai ne saziningai matavau o sikart daviau sau velniu ir gine sake stebet nes labai didele sau programa pasidariau ne tik bkt bet ir mytiba, sportas,…
As irgi 6 visuomet matuoju, kazkaip nesudetinga, zadintuvas suskamba ir pasimatuoji. Aisku nekalbu apie tas, kurioms pamaininis darbas..tqipogi ir mityba keiciu, nes cukraus verge patapau o su pks cukrus labai blogai.
Tiesiog Olga30 parašė:
As pries tai tikrai ne saziningai matavau o sikart daviau sau velniu ir gine sake stebet nes labai didele sau programa pasidariau ne tik bkt bet ir mytiba, sportas,…
Šaunuolė!!! 😊 Tikiu, kad bus geri rezultatai. Dalinkitės grafikėliu ir toliau. Na ir žinoma lauksime nt vaiduokliukų jau kokia į 8 dpo 🤭😁😁
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai