Zojyte parašė:
Mano šiandien.
Ką manot?
Manau // 😀🥰😍
Zojyte parašė:
Mano šiandien.
Ką manot?
Manau // 😀🥰😍
deimuka.sadaityte parašė:
Mano sendienos su pregnaTest virsuje jau padziuve apacoj naujausias taciau visi po 3min mete labai plona antra linija ar galima kazka tiketis ar geriau kitos firmos…
Toa plonos tai isdziuvimo linijos.
deimuka.sadaityte parašė:
Mano sendienos su pregnaTest virsuje jau padziuve apacoj naujausias taciau visi po 3min mete labai plona antra linija ar galima kazka tiketis ar geriau kitos firmos…
jau tikrai labai plonos juosteles😧
Semel parašė:
sveikos merginos sakykit ar jau, buvo ov ar dar ne? Vakar nesidariau testuko šiandien pasidariau paskutini nuo penktadienio iki šiandien dienos myliuku buvo daug o …
sunku pasakyt, visi labai panasus tie testukai. O kaip testavotes? viena kart dienoj, ar kelis kart?
Semel parašė:
sveikos merginos sakykit ar jau, buvo ov ar dar ne? Vakar nesidariau testuko šiandien pasidariau paskutini nuo penktadienio iki šiandien dienos myliuku buvo daug o …
Nieks nepasakys ar buvo lh pikas ☺️ padarėt ką galėjot, nd atlikta ☺️ bkt matavimas parodytų ar įvyko ov ar ne ☺️ dabar jau nebestresuokit nesinervuokit, laukit ramiai mm dienos ☺️
cheere23 parašė:
sunku pasakyt, visi labai panasus tie testukai. O kaip testavotes? viena kart dienoj, ar kelis kart?
Šeštadienį diena testavaua du, kartus tai va šitie testukai, 🤗🤗🤗🤗
LiLa94 parašė:
Nieks nepasakys ar buvo lh pikas ☺️ padarėt ką galėjot, nd atlikta ☺️ bkt matavimas parodytų ar įvyko ov ar ne ☺️ dabar jau nebestresuokit nesinervuokit, laukit ram…
Laukti ramiai- du nesuderinami zodziai siame forume 😄😄😄
Semel parašė:
Šeštadienį diena testavaua du, kartus tai va šitie testukai, 🤗🤗🤗🤗
na jau buvo ar nebuvo nepasakysim, nebent testuosites toliau ir ziuresit kaip kinta😅 arba kitas variantas atsipalaiduojat, padaret viska ka galejot, ir ramiai laukiat mm dienos, ir pamatysit pavyko ar ne 😃😃👌
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai