vazi parašė:
Žinokit aš jau pakeliui į durnyna 😂 cc baltas, o šitie amedi ir pregna toliau durniuoja
mano cc, vaiduoklis isvis salia pagrindines juosteles... kazkokie jie man brokuoti vis pasitaiko😃😃😃😃
vazi parašė:
Žinokit aš jau pakeliui į durnyna 😂 cc baltas, o šitie amedi ir pregna toliau durniuoja
mano cc, vaiduoklis isvis salia pagrindines juosteles... kazkokie jie man brokuoti vis pasitaiko😃😃😃😃
vazi parašė:
Viršuje vakar, apačioj šiandienos. Per plonos juosteles 😵💫
Laukiam kraujo . Skamba ne kaip, bet supratot 🤣
December parašė:
O man šiandien keisti jausmai, dar tik 20 CD arba 6-7 DPO, bet šiandien jau toks krūtinės maudimas prasidėjo, labiau gal kaip kaistų net, pilvo apačioje taip pat to…
Gali būti išsiderinęs, tik tas krūtinės pojūtis keistokas, jei sakot, kas kaista.. o persileidimas ankstyvas ar vėlyvas buvo?
vazi parašė:
Viršuje vakar, apačioj šiandienos. Per plonos juosteles 😵💫
Nu, man čia konkrečiai teigiami. Ir ryškėja. Tikrai hcg bus nėščiosios. 🤪👌 lauksim atsakymų. 😊
Max. parašė:
Man tai visada pradziuvus tokias juosteles išmesdavo.. bet niekas niekam nemelavo 😁
Turit omenyje, kad pradžiūvus būdavo juostelės ryškesnės ir pasitvirtino, kad laukiatės?
Nes man vos vos rožinė juostelė "vaiduoklis", bet pradžiūvus aiškiai matosi.
Justina V. parašė:
Man menesinės tik už sav. Laiko, ar gali jau dabar rodyti teigiamus nt? Pasidariau 8 testus, ir visi teigiami, išryškėjo nuo 1min. Iki 5min.
Jei neturėjote papildomos stimuliacijos, tai tuomet reikia Jus sveikinti su nėštumu, nes wow kokie ryškūs nt! 😊
vazi parašė:
Lauksim rezultatu! Kada mm?
Už 2- 3 dienų
Futura13 parašė:
Jei neturėjote papildomos stimuliacijos, tai tuomet reikia Jus sveikinti su nėštumu, nes wow kokie ryškūs nt! 😊
Manau kaip ir kekviena skaičiavausi vaisingas dienas, gėriau folio rūgštį, ir bandėm daug daug kartu 👌🤣 kažkaip sunku patikėti, kad galbūt kažkas yra... užsiregistravau pas gine 12d. Palei menesinės dabar būtų 4+2sav. Tai manau tikrai kažką turėtų matyti 😁🥰
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai