sun1234 parašė:
Man taip pat, akys žvairuoti pradeda 😀😀
man kaip ir jus rasete auksciau ne tik akis lauzai bet ismetus ir issitrauki paziureti o gal
sun1234 parašė:
Man taip pat, akys žvairuoti pradeda 😀😀
man kaip ir jus rasete auksciau ne tik akis lauzai bet ismetus ir issitrauki paziureti o gal
s890507s parašė:
man kaip ir jus rasete auksciau ne tik akis lauzai bet ismetus ir issitrauki paziureti o gal![]()
Prie lango žiūri, telefono prožektorių įjungi, tada nufotkini ir isdidini foto 😀😀 tiek memų galima butų prikurti
tie testai, kaip koki narkotikai 😀😀 šausiu vakare dar vieną dozę (prasitestuosiu), nes labai niešti nagus 😀😀
sun1234 parašė:
Prie lango žiūri, telefono prožektorių įjungi, tada nufotkini ir isdidini foto 😀😀 tiek memų galima butų prikurtitie testai, kaip koki narkotikai 😀😀 šausiu vakar…
tai nuosirdziai nusijuokiau nes visiskai ta pati darau
s890507s parašė:
tai nuosirdziai nusijuokiau nes visiskai ta pati darau![]()
![]()
O atrodo, kad tik as viena tokia, kad tik man nesiseka, kad visos su pilvais is manęs juokiasi iš žurnalų virselių.. 😀 tačiau realybėje tiek daug mūsų tokių pačių, forumo dėka žinome, kad toli gražu ne visos gyvena, kaip tobulo scenarijaus filme.. Bet per sunkumus ir mes pasiekiame savo laimingą filmo pabaigą, kas anksčiau, kas kiek vėliau 🤞
sun1234 parašė:
Prie lango žiūri, telefono prožektorių įjungi, tada nufotkini ir isdidini foto 😀😀 tiek memų galima butų prikurtitie testai, kaip koki narkotikai 😀😀 šausiu vakar…
As ir taip darau🤣
sun1234 parašė:
O atrodo, kad tik as viena tokia, kad tik man nesiseka, kad visos su pilvais is manęs juokiasi iš žurnalų virselių.. 😀 tačiau realybėje tiek daug mūsų tokių pačių,…
Tikrai tikrai visos is cia , mes visos pasieksime to laukiamo filmo senarijaus ir grazios filmo pabaigos
tik ntiek kad iki to tikslo pabuname siektiek isprotejusios
sun1234 parašė:
As ir ta pati darau tik nefotkinu😂 Nes jei jau plika akim nesimato tai per tel isvis baltuma😂
Mergyteeee parašė:
Sveikos, gal galit rekomenduoti ginekologę Klaipėdoje, pas kurios darėtės pratekamumo tyrimą?
Pas Drūlytę, Jūrininkų ligoninėj 👍
sun1234 parašė:
Išmeti į šiukšlinę, bet vėl ištrauki ir žiūri, kaip katė į lašinius... Kaip vienam podkaste sakė: kol neplanuoni, tai kažkaip nelabai svarbu būna tai, bet jei planu…
Tikra tiesa, kad tampa tikslu nr1. Anksčiau nei ta ov nerūpėjo, nei kažkokie pojūčiai. Dabar vos pamaudžia šoną, jau pasižymiu. Paskauda spenelius, pasižymiu. Jau kai matau, kad artėja ov atrodo net libido pakyla
Ir pyktis atrodo ima, jei vyras nenori pora dienų iš eilės mylėtis
Bet stengiuosi valdytis, nes pati pagaunu, kad jau nebe apie malonumus mąstau, o jau darosi "darbu"
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai