Aurore_ parašė:
Sveikinu 🥰Labai gražūs testukai ❤️
Labai ačiū, labai tikiuosi, kad po vienos nesekmės ir tiek laiko nepavykimo pastoti, pagaliau bus viskas gerai... ❤️ baimės pilnos akys, bet stengiuosi nusiraminti...
Aurore_ parašė:
Sveikinu 🥰Labai gražūs testukai ❤️
Labai ačiū, labai tikiuosi, kad po vienos nesekmės ir tiek laiko nepavykimo pastoti, pagaliau bus viskas gerai... ❤️ baimės pilnos akys, bet stengiuosi nusiraminti...
Eleonora Bonė parašė:
Mums antras ciklas dabar, tai jau progresas - tik du testai sugadinti kol kas. 🤪 Jeigu šįkart nepavyko pastoti, tikrai nebevargsiu su skaičiavimais ir laukimais. Bu…
Kai testas 10-11dpo buvo jau teigiamas, mergaitė ar berniukas gimė?
Gab342 parašė:
Labai ačiū, labai tikiuosi, kad po vienos nesekmės ir tiek laiko nepavykimo pastoti, pagaliau bus viskas gerai... ❤️ baimės pilnos akys, bet stengiuosi nusiraminti.…
Kiek jums dpo?
Ir kuo sis ciklas buvo kitoks?
Laabai smagu
Ameli parašė:
Cycle Balance, Fertilovit pcos nauji ir daugiau folio, q10, ir is anksciau geriu VitD, omega ir magni.
Gal nuo cycle balance Jums taip 🤷 bet idomiai idomiai, man irgi niekada nera buve, kad nuo 1dpo jau krutine duoti apie save zinoti
O prg grynai del saves darytumet, ar gydytoja liepe?
Gab342 parašė:
Labas rytas merginos.... Drebu... Ar matote ir jūs? Vakar dariausi du testus ir uzgaudziau vaiduokliukus, negalejau patiketi, o apatinis dabar darytas.... Ar nejau …
Labai sveikinu!!!! Po tiek laiko bandymų, tikras stebuklas! Ryškėkit😍😍😍
Enrika98 parašė:
Viska taip ir padariau, o po visu tyrimu dedantis ovule ištraukiau piršta su krauju, tikriausiai teks labai nusivilti, nežinau kaip dabar darbe būti kai tik verkti …
Kol tik šiek tiek kraujo, tai tikrai dar nereiškia, kad jau ruoštis blogiausiam
sėkmės kuo didžiausios!!!❤️ o ką ginė? Gal būna kokių momentinių didžiulių prg dozių, kokių leidžiamų ar dar kokių?
Šermukšnių lankos parašė:
Kai testas 10-11dpo buvo jau teigiamas, mergaitė ar berniukas gimė?
Su pirmu 10dpo gan ryškus buvo, net ne vaiduoklis. Gimė berniukas
su antru pastebėjau, kad mm nėra, tik kai 6d vėlavo
Amėja parašė:
Visą rytą jaučiu kažkokį, lyg popcornų spragsėjimą pilvo apačioje, kaip viliuosi, kad tai geras ženklas 🥹 šiandien 6 dpo
Manau geras ženklas tikrai😍
Aurore_ parašė:
Nenusiteikite blogiausiam, nepasiduokit blogoms mintims 😘 šiek tiek kraujo dar nereiškia,kad kažkas negerai,viskas bus gerai Jūsų stebuklui 😘
Ačiū labai už palaikyma, kažkaip sunkiai man pozityvas į galva eina, nes progesteronas mažas..
Adagioo parašė:
Kol tik šiek tiek kraujo, tai tikrai dar nereiškia, kad jau ruoštis blogiausiamsėkmės kuo didžiausios!!!❤️ o ką ginė? Gal būna kokių momentinių didžiulių prg do…
Na dabar jau po tualeto matau ant popieriuko šviesaus, šviežio kraujuko. Mano akimis jo vis daugiau. Gyd. tik parekomendavo progesterono dar mažiau naudoti tai nelabai man patinka jo tas gydymas. Šiandien gavus rezultatus iškart skambinsiu. O kaži neturėčiau gausiai iškraujuoti? Ar naudojamas progestetonas stabdo ta gausuma?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai