Barbarbar parašė:
Gal kas galėtų patarti, jei 5 mėn kūdikis turi problemų su alergijomis ir silpnu žarnynu (kasdien yra kraujo siūlų ar kraujo gleivių), ar galima skiepyti šia vakcin…
Geruju bakteriju kursa vartoja?
MenB vakcina (skiepais nuo B tipo meningokokinės infekcijos) pagal profilaktinių vaikų skiepijimų kalendorių skiepijami 3, 5 ir 12-15 mėn. vaikai. Skaityti
visą straipsnįBarbarbar parašė:
Gal kas galėtų patarti, jei 5 mėn kūdikis turi problemų su alergijomis ir silpnu žarnynu (kasdien yra kraujo siūlų ar kraujo gleivių), ar galima skiepyti šia vakcin…
Antikute parašė:
Taip. Nuolat. Ir pati, ir vaikas. Bet aš klausiu dėl vakcinos, ar ją galima skiepyti tokį vaiką? Pediatrės neklausiu, nes jai bet kokios būklės vaiką galima skiepyti, svarbu tik skiepyti. Nors roto vakcina parašyta, kad negalima skiepyt viduriuojančio vaiko, ji vis tiek spaudė. Šalutinių anot jos nebūna. Jei būna, tai atsitiktinumas. Skiepyti aš skiepysiu, bet ar tokios būklės galima? Ar geliau lukterti?
Barbarbar parašė:
Mums nėra taip komplikuotai kaip jums tik atpylineja, beria zandukus, bet gydytoja sakė reikia atidėti skiepus porai men
shiseidi parašė:
Mums nėra taip komplikuotai kaip jums tik atpylineja, beria zandukus, bet gydytoja sakė reikia atidėti skiepus porai men
Aš dar neskiepyjau meningokoko skiepu. Labai bijau, kad žarnyno veikla nepablogėtų. Nes nuo 2 mėn vis blogėja. O kai neranda niekas nuo ko, tai per daug puolu į paniką ir tada bijau, kas nebūtų skiepai.
Barbarbar parašė:
Aš dar neskiepyjau meningokoko skiepu. Labai bijau, kad žarnyno veikla nepablogėtų. Nes nuo 2 mėn vis blogėja. O kai neranda niekas nuo ko, tai per daug puolu į pan…
ar darėtės tyrimą dėl auksinio stafilokoko? Pirmagimis turėjo bėdų dėl žarnyno, bet priešingai nei Jums tuštindavosi įpatingai retai ir sunkiai. Pravaikščiojom visokius gydytojus, kol pagaliau pakliuvom pas puikią, iš karto nusiuntė darytis tyrimą dėl stafilokoko, ačiū jai. Mes vargom su pasituštinimu, daug atpylinėjo ir bėrė žandukus (nes, kaip aiškino gydytoja, jis ir sukeldavo alergiją).
Mira. parašė:
Mums buvo taškinių kraujosrūvų atsiradę apie 6 mėn. atlikus daug tyrimų, rado kad kepenų rodykliai blogi, vaikas jautėsi visiškai gerai, o į jokius skiepus reakcijų…
Sveika gal žinote šių gydytojų pavardes?
rassiukass parašė:
ar darėtės tyrimą dėl auksinio stafilokoko? Pirmagimis turėjo bėdų dėl žarnyno, bet priešingai nei Jums tuštindavosi įpatingai retai ir sunkiai. Pravaikščiojom viso…
Ar kokį gydymą gavote dėl auksinio stafilokoko?
rassiukass parašė:
ar darėtės tyrimą dėl auksinio stafilokoko? Pirmagimis turėjo bėdų dėl žarnyno, bet priešingai nei Jums tuštindavosi įpatingai retai ir sunkiai. Pravaikščiojom viso…
Dariau pasėlio tyrimą, tai niekas neišaugo. Bet čia vietinėje poliklinikoje, neaišku, kur jie veža tirti. Bandysiu mikrobas.lt girdėjau, kad jie geri. Bet gydymas vis tiek tik gerosiomis bakterijomis, o jas vartoja. Man tik buvo įdomu, ar šis skiepas dar labiau nepakenktų laisviems viduriams ir bėrimams.
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai