Vanessa io parašė:
Skaitau strapsnį apie meningokoko skiepą ir pasimečiau. Čia rašo, kad karščiavimui mažinti galima vartoti tik paracetamolio žvakutes, bet mes namie turėjom kitų (ib…
O vakcinu lapeli perskaitet? Ka ten raso?
MenB vakcina (skiepais nuo B tipo meningokokinės infekcijos) pagal profilaktinių vaikų skiepijimų kalendorių skiepijami 3, 5 ir 12-15 mėn. vaikai. Skaityti
visą straipsnįVanessa io parašė:
Skaitau strapsnį apie meningokoko skiepą ir pasimečiau. Čia rašo, kad karščiavimui mažinti galima vartoti tik paracetamolio žvakutes, bet mes namie turėjom kitų (ib…
O vakcinu lapeli perskaitet? Ka ten raso?
Ramigele parašė:
Ekspermentines vakcinos nebijot vaikui suleisti, o zvakute bijot naudot?
Kodėl eksperimentinės?Jos jau seniai egzistuoja jeigu ka...
Ramigele parašė:
Nana, kiek tas seniai? Ar bent zinot kokios firmos vakcina suleido vaikui? Ar bent informacini lapeli skaitet? Na bet ka as cia klausiu, jei butumet skaicius, zinot…
Man atrodo klausymas buvo užduotas aiškiai😉pamokslu neprašiau 😑
Nestuke10 parašė:
Man atrodo klausymas buvo užduotas aiškiai😉pamokslu neprašiau 😑
Tai atsiverskit informacini lapeli ir paskaitykit , ten visi atsakymai.
amzina parašė:
Ne bet jus tikrai kazkokia nenormali, vienoj grupej mane uzsipuola, dabar kita moteri.
Aišku, kad galit. Po skiepo jei yra temp virš 38 arba vaikas ypatingai neramus tai duokit tą žvakutę. Svarbiausia, kad tinkamo stiprumo būtų.
Sveikos, pirmadienį skiepysiu dukrytę, seselė liepė atsinešti paracetamolio žvakutę ir arbatytės.. Ar kam nors siūlė atsinešti arbatos?
Nepaklausiau kodėl reikia, tačiau spėju kad siūlys skiepo vietą šildyt.. Bent jau taip sakė daryt kai skiepijau nuo kokliušo. Bet tada liepė šildyti tik gryžus namo.. Man atrodo čia vėl iš seselės žinios iš senų laikų.. ar klystu??
P.S. paskiepysiu dukrytę, ir pradėsiu ieškoti kito šeimos daktaro, dėl to kad jai diagnozavo rachitą be jokių tyrimų, (diagnozė nepasitvirtino) ir su savo patarimais dėl vit D vartojimo vos nepridarė daugiau žalos.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai