Marga 2 parašė:
Aš dar prisijungusių gegužės pabaigoj![]()
Marga, aš ne į temą. O tu blastukų turi likusių?
Marga 2 parašė:
Aš dar prisijungusių gegužės pabaigoj![]()
Unė 001 parašė:
O kodel dabar paskiria hcg tik 12dpi? anksciau budavo 9 dpi + 5 d. blastukai= 14dpo
Na gal dėl to kad šaldyti, o gal man dėl to kad ispuole savaitgalis, nežinau iš tikro ir tai esmės nekeičia, jeigu yra matosi ir anksčiau aišku
Krown parašė:
Na gal dėl to kad šaldyti, o gal man dėl to kad ispuole savaitgalis, nežinau iš tikro ir tai esmės nekeičia, jeigu yra matosi ir anksčiau aišku![]()
Nieko čia neįtakosi. Bus kaip bus.
Tik pozityvios mintys tegul būna šiomis dienomis, NES - Normal means nothing🙏🏻
Januari parašė:
Neturiu ,startuosim naujai
Mergaites,
Atsaukiau FET procedura. Siandien nusiustus tyrimus ( 18 cd) . Paskambino Z ir sako gydytojas liepia dar karta visus tyrimus kartoti 9 d. ( man tada jau 21 cd). Sakau kodėl? Jus man gal per menesines sodinsit.Sako jusu folikolai neauga , gleivine maza, sakau kokia itaka FET turi folikolai. Sako tai mes jums norim sodinti naturaliame cikle. Sakau jus gal juokaujat , as visa ta laika ir rasiau ir skambinau sakiau, kad man netinka naturalus ciklas, kad as geriu estrofem ir manes jisai visai neveikia ir man netinka naturalus, kokius vaistus man papildomai vartoti ir tt. Vieninteliai atsakymai kartoti krauja ir echo. Cia ir durnam aisku , kad jei darei tuos pacius tyrimus penktadieni - sestadienii bus tokie patys. Mano gydytoja kuri mane priziuri cia , sako as nesuprantu ka jie daro, tau netinka naturalus ir tt. Arba Z normaliai nesukomunikavo arba gydytojai isvis nesigylino i mano protokola ir situacija. Z klausiau , sakau kuris cia gydytojas taike tokia eiga , sako tai cia ne vienas. Sakau jie bent ziurejo mano dokumentus/ tyrimus. Zodziu sis menesis prarastas visiskai. Pasitikejimo nera ... Rasau laiska , prisegsiu ir Semra tegul paaiskina man rastu, ka jie taikys man kita menesi. Jei nieko konkretaus , svarstau apie perkelima i Bakcesi. Nepamenu kuri mergaite persikele , bet gal galetu man parasyti asmenine zinute kokia eiga. Buciau labai delinga.
P.S Z sako tai ka tu siulai pasakyti gydytojams ka jiems daryti ir kas tau tinka, tonas pakankamaii naglas. Tai nebesusitvardziau, sakau cia as turiu pasakyti ka jiems daryti ar jie turi gylintis i situacija ir netaikyti sablonu. Zodziu atleiskit , kad jums issiliejau , bet tokia beviltiska jauciuosi ...
Frida parašė:
Mergaites,
O kas paskyrė gerti estrofem?
cola parašė:
cia kazkokia sunkiai suprantama situacija, arba gydytojai ten visai diletantai arba Z kazkam kazko nedasake....🤔
Man ir taip atrodo.
JustAi parašė:
Frida, vaje....tu geri estrofem ir sako čia natūr....!?na su estrofem folis paprastai neauga,O nebūna
3 tabletes i diena. Gleivinei nesiule nieko. Man nei su estrofem , nei be jo gleivine neauga tiek kiek reikia .E2 339/ 400. be Estrofemo mano gleivine max 5 mm. Kai parasiau pries tai cikla, kad man neauga ir norejo deti ir naturaliame , po mano parasymo kaip jus sodinsite 5 mm , paskyre 3 tabletes i diena ( teko atsaukti FET nes susirgau Gripu). Si neskyre Estrofem, bet as Z sakiau , kad ji gersiu, taip kaip buvo buvo nuspresta cikla pries, nes mano situacija nepasikeite ir man netinka naturalus ciklas.Man toks jausmas , kad visi mano pasakymai ir laiskai liko pas ja. Nesu naujoke siuose reikaluose, 7 m. kaip stengiuosi nenuleisti ranku..
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai