Esua parašė:
O p
Ne, man buvo nekompensuojamas.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįEsua parašė:
O p
minimac parašė:
Jei turite recepta, tai su juo galite dar papildomai nusipirkti kiek jums truksta. Jei pirkote klinikoje, nueinate pas sesute ir paprasote dar dezute ar dvi.
Davė man iš karto pačiam Northway, turi skambinti gydytoja dar dėl kitų tyrimų, tai tuo pačiu paprašysiu jau tada recepto.
Venezia parašė:
Tai gal dėl to dar kinta kainos.nes aš su kompensuojamu einu. Nu ryt matysiu kaip bus ☺️
O šiaip normali praktika, kad duoda vieną dėžutę progesterono tik, po stimuliacijos? Indikacijų, kad man jo reikia kaip ir nėra, čia labiau dėl dėl visą ko. Ilgai vakar kalbėjau su gydytoja, bet šito ir nepaklausiau, gal išvis pastojus reiktų baigi gerti ir jeigu geras prg rezultatas tiesiog toliau negeri?
Būsiu dėkinga už pasisakymus, vakar išvis ta stimuliacija tokia netikėta gavosi, buvau šiek tiek nepasiruošusi prigalvoti klausimų
auryte777 parašė:
O šiaip normali praktika, kad duoda vieną dėžutę progesterono tik, po stimuliacijos? Indikacijų, kad man jo reikia kaip ir nėra, čia labiau dėl dėl visą ko. Ilgai v…
Prg toks dalykas, kad negalima nutraukti staiga, nors ir geras jūsų prg. Nustojus jį naudoti, gali vykti žirniuko pabėgimas...
Laena parašė:
Sveikos,
O koks hcg yra, kad suprasti ar kabinosi ?
Manau, pirmą kartą gal kabinosi, nes man visad mažiau nei 1 buvo, kaip jums paskutinį kartą..
Laena parašė:
Sveikos,
O koks hcg yra, kad suprasti ar kabinosi ?
O kokios tyrimo normos? Jei nuo 10 - man atrodo, jokiu atveju nebuvo kibimo. Jei nuo 2 - gaaaal pirmu atveju kas ir buvo. Man po pirmo nesėkmingo Santarose tiriant buvo apie 5 HCG, jei gerai pamenu.
Latineca parašė:
Nu ką , mūsų 3 bandymas ir vėl nepavyko..
Kėlė 4bb ir 1BL (kazkas prieš tai klausė apie kokybe, tai jinai nepasikeitė po atš…
Labai užjaučiu, tos nesėkmės tokios skaudžios, kad nei po daug metų negali pamiršti, tik susigyvent. Leiskite sau jaustis, kaip jaučiatės, išliūdėti, atsitraukti, pailsėti. Laikykitės.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai